reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny co myslicie o tych testach owulacyjnych co wykrywaja 2 hormony, lh i estrogen....podobno nie tylko wykrywaja pik lh, ale rowniez daja "znac" na 2 dni przed , czyli w sumie wykrywaja 4 "najwazniejsze" dni...ktoras juz stosowala?

Ja nie rozumiem czegoś w tych testach owu.
9dc, zrobiłam test i są 2 kreski. Kiedyś, jak nie sprawdzałam owulacji testami przyjelam tak jak aplikacja wyliczala - 14 dc. Pozniej testy pokazywały cały czas 2 kreski w okolicach 11-12 dc. Czy owulacja może się przesuwać? I od czego to zależy? Kurcze, wiem kiedy mam dni płodne ale kiedy owulacje to nie potrafię jakoś określić. Testy cały czas pokazują 2 kreski w tych dniach, kiedy je robię. Jutro zrobie test, znów będą 2 kreski. W czwartek zrobię, też będą 2. W piątek też zapewne. Coś tu jest nie tak :oo2:

Ja nie rozumiem czegoś w tych testach owu.
9dc, zrobiłam test i są 2 kreski. Kiedyś, jak nie sprawdzałam owulacji testami przyjelam tak jak aplikacja wyliczala - 14 dc. Pozniej testy pokazywały cały czas 2 kreski w okolicach 11-12 dc. Czy owulacja może się przesuwać? I od czego to zależy? Kurcze, wiem kiedy mam dni płodne ale kiedy owulacje to nie potrafię jakoś określić. Testy cały czas pokazują 2 kreski w tych dniach, kiedy je robię. Jutro zrobie test, znów będą 2 kreski. W czwartek zrobię, też będą 2. W piątek też zapewne. Coś tu jest nie tak :oo2:
A pokaż jakie to są kreski :) Bo może to jeszcze nie pozytyw.

U mnie w tym miesiącu było tak:

Załączniki

• Screenshot_20191023-202523(1).png
    Screenshot_20191023-202523(1).png
    238,9 KB · Wyświetleń: 89
Dziś zrobię innej firmy, może to ta jest jakaś wadliwa bo przez kilka cykli robiłam właśnie testy facelle i cały czas pokazywały kreski.

U Ciebie to widac wszystko ładnie. A u mnie za kazdym razem kiedy robię test w dni płodne pokazuje się ciut lzszejsza lub taka kreska :
Testy są bardzo dobre wg mnie bo też robiłam :)
Takie krechy miałam w zeszłym cyklu, cały czas pozytywne póki mi się nie skończyły i myślę, że to był cykl bezowulacyjny bo zupełnie inny od wszystkich.

reklama
Do góry