reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Oj ile płaczu było , ile cierpienia . Ale silniejsze jest chęć bycia mama wiec walczę . Niema co się poddawać . Przychodzą takie chwile ze ma się dosyć ale trzeba wierzyć ze wkoncu się uda. Fakt czas ucieka i to mnie martwi bo mam 34 lata . Dlatego zrobię wszystko co mogę by zostać mama
W tym przypadku nie liczy się droga do celu ale osiągnięcie tego celu nieważne jaka droga i jakimi sposobami!
KiedyPytam a Ty siebie już nie skreśla. Trzeba działać. To, że w tamtym cyklu nie było owu nie znaczy, że w kolejnym nie będzie.

Adzik, 4 tabletki aż? :oops: a Ty kupiłaś Fertilman czy Fertilman plus? Mój bierze 1 Fertilman plus i wydaje mi się, że na opakowaniu tyle pisało. Chociaż mój łyka jeszcze inne witaminy więc lepiej nie przedawkowac może.

reklama
W tym przypadku nie liczy się droga do celu ale osiągnięcie tego celu nieważne jaka droga i jakimi sposobami!
KiedyPytam a Ty siebie już nie skreśla. Trzeba działać. To, że w tamtym cyklu nie było owu nie znaczy, że w kolejnym nie będzie.

Adzik, 4 tabletki aż? :oops: a Ty kupiłaś Fertilman czy Fertilman plus? Mój bierze 1 Fertilman plus i wydaje mi się, że na opakowaniu tyle pisało. Chociaż mój łyka jeszcze inne witaminy więc lepiej nie przedawkowac może.
Tak pisze w dawkowaniu. Zobaczcie
Screenshot_20191029-081420_Chrome.jpeg
Screenshot_20191029-081439_Chrome.jpeg

Nie będzie.

2 dni przed terminem @, test zrobiony rano. druga kreska bardzo słabiutka, ale widoczna nie pod światło.... szkoda tylko, że dopiero po 4 godzinach ha ha. no nic czekam na @ bo piersi już przestały boleć i żadnych objawów nie ma. a jak przyjdzie to od razu zabieram się za ćwiczenia. Jeśli nie będę ponownie mamą, to chociaż trochę zeszczupleje :)

Spokojnie poczekaj jeszcze, któraś z dziewczyn tu pisała, że puki nie ma @ jest nadzieja. Więc jeszcze nie składa broni. Sama mam 4 koleżanki którym dopiero po kilku dniach spóźnienia pokazała się kreseczka druga. Jeszcze masz czas.
2 dni przed terminem @, test zrobiony rano. druga kreska bardzo słabiutka, ale widoczna nie pod światło.... szkoda tylko, że dopiero po 4 godzinach ha ha. no nic czekam na @ bo piersi już przestały boleć i żadnych objawów nie ma. a jak przyjdzie to od razu zabieram się za ćwiczenia. Jeśli nie będę ponownie mamą, to chociaż trochę zeszczupleje :)

Hej dziewczyny :) Miałam pracowite tygodnie, ale już po wszystkim, egzaminy zdane, można wrócić do pracy i przyjemności :D

Dziś 16 dc, pojutrze powinnam teoretycznie mieć owu zgodnie z kalendarzem, ale wczoraj miałam bóle jajników, bolało mnie (tak kłuło) w trakcie kochania się, a dziś strasznie bolą mnie plecy w lędźwiach. Może owu już jest, albo to taka zapowiedź :) W każdym razie, próbujemy :)

No tak mi powiedziała ginekolog. Chociaż mam zdrowe jajniki. Nie mam pcos. Ogólnie wszystko jest ok. Powiedziała po prostu ze wspomoże owulację. Trochę drogi interes ale na pewno spróbuję. Chociaż że 2 m-ce pobiore. Mówiła też że łagodzi pms.

reklama
Do góry