reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Skoro tyle dobrych opinii to może warto spróbować. Od jakiegoś czasu zmienił nazwę na Fertilsafe widzę.
Aneczka85_01 Ty nadal używasz?
Też się zastanawiałam. Chciałam spróbować z żelem costagnusem i inofem ale gdyby połączyć to wszystko z moja stara suplementacja miesięcznie wychodzą dość spore koszta. Myślę aby m też wspomóc fertilmanem

reklama
Cześć dziewczyny, dziś 27 dc brzuch pobolewa jak na @ promieniując do ud. Widziałam również nitki krwi w śluzie. Moja @ powinna przyjść 1/11 ale chyba zawita wcześniej.
Witam wszystkie panie
Monia idziemy łeb w łeb hehe też @ mam na 1.11 czekam co się wydarzy . Dziś jakaś nerwowa jestem i śpiąca okrutnie piersi zaczynają pobolewac
Nie myślę ani w jedną ani w drogą stronę staram się zachowywać i żyć normalnie

Zosia głowa do góry.ja na twoim miejscu skonsultowalabym się z jakimś innym lekarzem -koniecznie.

Ja do wczoraj brałam luteine 28dc @ brak,za jakieś 2 dni może zrobię test.najdziwniejsze jest to że wogóle nie bolą mnie piersi, zawsze mocno je czuje po bokach i są pełniejsze przed @ A teraz zupełnie nic.

Też się zastanawiałam. Chciałam spróbować z żelem costagnusem i inofem ale gdyby połączyć to wszystko z moja stara suplementacja miesięcznie wychodzą dość spore koszta. Myślę aby m też wspomóc fertilmanem
Ja biorę pregna start plus inne witaminy, mąż fertilman plus, do tego chce kupić inofem i ten żel. Trudno. Trzeba spróbować wszystkiego zanim pojdziemy w koszta za dokładniejszą diagnostykę.

Aneczka85_01 nie chce Cie ciągnąć za język bo nie wiem czy chcesz o tym mówić albo ja nie doczytalam... Inseminacja?

Ja biorę pregna start plus inne witaminy, mąż fertilman plus, do tego chce kupić inofem i ten żel. Trudno. Trzeba spróbować wszystkiego zanim pojdziemy w koszta za dokładniejszą diagnostykę.

Aneczka85_01 nie chce Cie ciągnąć za język bo nie wiem czy chcesz o tym mówić albo ja nie doczytalam... Inseminacja?
U nas ten sam zestaw- ferilcare zamieniłam na pragna start bo ma kwas foliowy zmetylowany dla męża Fertil man i zel Fertil safe:-)

Och jak ja Ci zazdroszczę spokoju, też się staram zachowywać normalnie, ale jednak myśli ciągle wybiegają w jednym kierunku. To będą bardzo długie 4 dni. Kiedy zamierzasz testować. Ja chyba w piątek jeśli małpiszon nie przyjdzie.

Mój mąż stwierdził, że coś jest inaczej bo mi cyce nie rosną przed @. Ale szczerze mówiąc mnie piersi nigdy nie bolą. Może czasem skutki tak dziwnie " swędzą". To mi się zdarza przy owu i przed @

Nie ciągniesz mnie za język kochana , przeszliśmy jedna inseminacje ale nie udało się . Próbujemy raz jeszcze jeśli w kolejnym cyklu owu będzie z lewej . Jeśli się nie uda to in vitro

reklama
Mój mąż stwierdził, że coś jest inaczej bo mi cyce nie rosną przed @. Ale szczerze mówiąc mnie piersi nigdy nie bolą. Może czasem skutki tak dziwnie " swędzą". To mi się zdarza przy owu i przed @
No sama nie wiem kiedy zrobić Może jutro rano zobaczę
Mi mój m powiedział że inaczej na twarzy wyglądam ale czy ja wiem nie myślę samo się okaże czy przylezie męda czy nie

Do góry