reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Powiedziałam dentystce, że podejrzewam, że jestem w ciazy i żałuję. Mam wrażenie, że uznała mnie za szurniętą, bo jeszcze testu nie zrobiłam a już mówię o ciazy. No ale trudno. Czeka mnie jeszcze skaling i ekstrakcja osemek, czego boję się najbardziej i nie wiem jak to zrobię jeśli rzeczywiście okaże się, że jestem w ciazy :/

To będziemy razem testować. Ja dziś 16 dc, dla odciągnięcia uwagi i fixacji bejbowej zaczęłam czytac książki i nawet przyznam ze działa. Dziś spakowałem mojego m i siebie i ruszane na weekend w góry, może jakieś termy. Co to owu to tak jak mowilam kiedyś, nie testuje ale widzę i czuje objawy od wczoraj. Jak @ nie przyjdzie 1/11 to testuje z tobą. Chyba ze mnie ciekawość zje wcześniej .
To ja chyba z Wami :)

Powiedziałam dentystce, że podejrzewam, że jestem w ciazy i żałuję. Mam wrażenie, że uznała mnie za szurniętą, bo jeszcze testu nie zrobiłam a już mówię o ciazy. No ale trudno. Czeka mnie jeszcze skaling i ekstrakcja osemek, czego boję się najbardziej i nie wiem jak to zrobię jeśli rzeczywiście okaże się, że jestem w ciazy :/
Dobrze zrobiłaś, nawet po teście nie ma się pewności, także jeśli podejrzewasz to dobrze że tak powiedziałas na pewno tak nie pomyslala:*

Ja postanowiłam że w tym cyklu odpuszczam już mierzenie temperatur i testy owulacyjne. Będzie co ma być. Bo planując kiedy trzeba się kochać żeby coś z tego było to idzie zglupiec a i tak nie wychodzi.

Scalingu nie powinno się robić w ciazy,a ekstrakcje najbezpieczniej w 2 trymestrze:-)

Ja postanowiłam że w tym cyklu odpuszczam już mierzenie temperatur i testy owulacyjne. Będzie co ma być. Bo planując kiedy trzeba się kochać żeby coś z tego było to idzie zglupiec a i tak nie wychodzi.
Dobra decyzja. Jeśli ma się udać to się uda bez testów owu i mierzenie temperatur. Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie temperatura skacze jak chce. Myślałam tylko, że tak może skakać w ustach ale w pochwie też tak skacze że kompletnie nic nie idzie z niej wyczytać. (nie staram się ale mierze by poznać lepiej swój organizm i wiedzieć kiedy spodziewać się @)

reklama
Do góry