reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Powiedziałam dentystce, że podejrzewam, że jestem w ciazy i żałuję. Mam wrażenie, że uznała mnie za szurniętą, bo jeszcze testu nie zrobiłam a już mówię o ciazy. No ale trudno. Czeka mnie jeszcze skaling i ekstrakcja osemek, czego boję się najbardziej i nie wiem jak to zrobię jeśli rzeczywiście okaże się, że jestem w ciazy :/

To będziemy razem testować. Ja dziś 16 dc, dla odciągnięcia uwagi i fixacji bejbowej zaczęłam czytac książki i nawet przyznam ze działa. Dziś spakowałem mojego m i siebie i ruszane na weekend w góry, może jakieś termy. Co to owu to tak jak mowilam kiedyś, nie testuje ale widzę i czuje objawy od wczoraj. Jak @ nie przyjdzie 1/11 to testuje z tobą. Chyba ze mnie ciekawość zje wcześniej .
To ja chyba z Wami :)

Powiedziałam dentystce, że podejrzewam, że jestem w ciazy i żałuję. Mam wrażenie, że uznała mnie za szurniętą, bo jeszcze testu nie zrobiłam a już mówię o ciazy. No ale trudno. Czeka mnie jeszcze skaling i ekstrakcja osemek, czego boję się najbardziej i nie wiem jak to zrobię jeśli rzeczywiście okaże się, że jestem w ciazy :/
Dobrze zrobiłaś, nawet po teście nie ma się pewności, także jeśli podejrzewasz to dobrze że tak powiedziałas na pewno tak nie pomyslala:*

Ja postanowiłam że w tym cyklu odpuszczam już mierzenie temperatur i testy owulacyjne. Będzie co ma być. Bo planując kiedy trzeba się kochać żeby coś z tego było to idzie zglupiec a i tak nie wychodzi.

Scalingu nie powinno się robić w ciazy,a ekstrakcje najbezpieczniej w 2 trymestrze:-)

Ja postanowiłam że w tym cyklu odpuszczam już mierzenie temperatur i testy owulacyjne. Będzie co ma być. Bo planując kiedy trzeba się kochać żeby coś z tego było to idzie zglupiec a i tak nie wychodzi.
Dobra decyzja. Jeśli ma się udać to się uda bez testów owu i mierzenie temperatur. Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie temperatura skacze jak chce. Myślałam tylko, że tak może skakać w ustach ale w pochwie też tak skacze że kompletnie nic nie idzie z niej wyczytać. (nie staram się ale mierze by poznać lepiej swój organizm i wiedzieć kiedy spodziewać się @)

reklama
Do góry