reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Już wybudzona, czas na odpoczynek. Oczywiście odwaliłam jak zawsze i po wybudzeniu podobno zapytam czy dałam jedzenie dla psa i czy nie ma pustych misek 🫣😂 Dam znać później co po wizycie powie lekarz 😀
P. S. Jak wróciłam do domu, to miał puste miski 🤣 A tak standardowo czekam na telefon do końca tygodnia ile się udało uzyskać zarodków, transfer planowany na sobotę.

Muszę jakoś wytrzymać do poniedziałku do wizyty, ale trochę się zestresowałam..
Oj rozumiem doskonale. Bierz do ręki dobrą herbatkę i zrelaksuj się dzisiaj ;) dzisiaj biometr niekorzystny. Dobrze ze jadę do moich rodziców dzisiaj, mój Totala wyjebka... mówię do niego że pewnie transfer w styczniu a on totalnie na wyjebce... no to miesiąc poczekamy. Kuzwa oni z wszystkim maja łatwiej i mniej się stresują, mniej nakręcają...

Oj rozumiem doskonale. Bierz do ręki dobrą herbatkę i zrelaksuj się dzisiaj ;) dzisiaj biometr niekorzystny. Dobrze ze jadę do moich rodziców dzisiaj, mój Totala wyjebka... mówię do niego że pewnie transfer w styczniu a on totalnie na wyjebce... no to miesiąc poczekamy. Kuzwa oni z wszystkim maja łatwiej i mniej się stresują, mniej nakręcają...
To prawda, mój też już oaza spokoju, a ja już zestresowana.

reklama
To prawda, mój też już oaza spokoju, a ja już zestresowana.
Faceci tak mają. Mój to samo. "Poczekamy, nie mamy na to wpływu " a ty się nie martw. Bo miałyśmy wizytę na prawdę wcześnie jeśli u kogoś widać serduszko w zaledwie 5 tygodniu z hakiem to pewnie owu była szybciej. A u nas wiemy kiedy co i jak . Spokojnie❤️

Do góry