KiedyPytam
Fanka BB :)
Dziewczyny wiem że się powtarzam, ale te które biorą clo.... Którego dnia cyklu zaczynacie monitoring?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9dc. I 9dc kończę ostatnia piąta tabletkę CloDziewczyny wiem że się powtarzam, ale te które biorą clo.... Którego dnia cyklu zaczynacie monitoring?
Jest pewna teoria, która głosi że X przetrwa nawet w kiepskich warunkachX nie potrzebują dużo śluzu? Skąd to wiecie [emoji4] to mnie pocieszylas bo ja u siebie ogólnie nie zauważyłam zbyt dużej ilości śluzu
Właśnie takie okropne miewam :/ i też często biorę 2 dni wolnego :/U mnie z tą miesiączka w tym cyklu tragedia. Musialam się zwolnić dziś wcześniej z pracy bo ból był taki, że się cała trzeslam i mdłości okropne a tabletki nie pomagająmyślałam że stracę przytomność tam.
Nie miałam takiego badania,ale ja jeszcze ogólnie jestem daleka od jakiejkolwiek diagnostyki.ginekolog powiedział że daje mi pół roku:-)Moim zdaniem jeśli chodzi o iui to naturalne bo wszystko dzieje się w tobie a nie poza tobą tylko tak jak pisałam lekarz pomaga ominąć drogę do przebycia bo z 20cm drogi zostaje tylko 2 cm. Ja na początku też myślałam że to duża ingerencja ale jak mi gin wytłumaczył na czym to polega to się długo nie zastanawiałam.
Ale rozumiem cię i oczywiście masz prawo decydować sama w tym kierunku.
A powiedz miałaś badanie na wrogi śluz?
Rety mam takie same okresy. Przychodzą te dwa najgorsze dni to od rana na przeciwbolowych, poce się, mdleje, w pracy jest dramat. A w nocy mam budzik co godzinę bo mnie zalewa.Właśnie takie okropne miewam :/ i też często biorę 2 dni wolnego :/
Co jest takiego "strasznego" w in vitro, że lepsza jest adopcja?
Mnie osobiście problem raczej nie będzie dotyczył ale gdybym nie miala jeszcze dziecka to próbowałam wszystkiegoAdopcję nawet teraz rozważam ale nie ma szans na przekonanie męża :/
Ja przy pierwszej ciąży zaraz przed okresem miałam tak dużo śluzu może to ciąża [emoji7]Nieee. To właśnie nie jest infekcja, nic mi tam się nie dzieje
Swoją drogą @ dalej brak. Czekam, jutro jeszcze raz będę testować.
Serio nie potrzebują? To super bo ja chciałabym córę na pierwszy rzutJa 4kg przytyłam niestety! Ale po 30tce nie ma co się spodziewać przyspieszenia metabolizmu :/ a i śluzu coraz mniej. Ale to nie przeszkadza bo jako że mam już 2 Synów to córa mogłaby się trafić a X nie potrzebują za wiele śluzu![]()
Rety mam takie same okresy. Przychodzą te dwa najgorsze dni to od rana na przeciwbolowych, poce się, mdleje, w pracy jest dramat. A w nocy mam budzik co godzinę bo mnie zalewa.