reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dobra decyzja. Jeśli ma się udać to się uda bez testów owu i mierzenie temperatur. Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie temperatura skacze jak chce. Myślałam tylko, że tak może skakać w ustach ale w pochwie też tak skacze że kompletnie nic nie idzie z niej wyczytać. (nie staram się ale mierze by poznać lepiej swój organizm i wiedzieć kiedy spodziewać się @)

Moja niby nie skacze ale była wysoka a za godzinę i tak okresu dostałam więc ciężko coś stwierdzić :crazy:

reklama
Moja niby nie skacze ale była wysoka a za godzinę i tak okresu dostałam więc ciężko coś stwierdzić :crazy:
Jak byś mogła popatrzeć na mój wykres. Mierze od 7dc o 4.30 dziennie w pochwie minimum 3 godziny snu. Mierze prawidłowo temperaturę. Sama zerknij że moja tempka jest szalona[emoji23]
Screenshot_20191017_214551_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

Serio nie potrzebują? To super bo ja chciałabym córę na pierwszy rzut :D Życzę Ci tego z całego serca!

Niekoniecznie z tym metabolizmem po 30stce, chyba wszystko zależy od genów, moja mama zaczęła chudnąć z wiekiem i teraz w ogóle przytyć nie może :D Ja miałam etap tycia w okresie licealno-studiowym i teraz w wieku 26 lat też widzę, że już nie tyję w biodrach i udach jak kiedyś i zaczynam stopniowo się wysmuklać bez żadnej diety, więc mam nadzieję, że ten metabolizm(który mama ma de facto do dziś w wieku 56 lat!) odziedziczę po niej :D
U mnie niestety koniecznie heh ;) Skończyły się czasy 54kg a nawet 64 kg haha Po drugiej ciąży jeszcze fajnie zrzuciłam ale ciało już nie te.. 35 lat na karku i nic już nie przychodzi zbyt łatwo ;) W każdej ciąży tyłam po 30kg, ciężko sobie wyobrazić co będzie teraz haha

Dziewczyny nigdy nie miałam plamien jasnorozwych ani brązowych w środku cyklu. Zaczęłam zażywać od 16dc dupka dzisiaj 5 dzień zażywania czyli 20dc i od po południa plamienia w kolorze brązowym. Plamienia zawsze się pojawiają 2 godziny po zażyciu duphastonu. Czy duphaston wywołuje plamienia w środku cyklu? Biorę 1x1 o 14.00 ponieważ rano biorę dużo leków. Co to może oznaczać?

reklama
Dziewczyny nigdy nie miałam plamien jasnorozwych ani brązowych w środku cyklu. Zaczęłam zażywać od 16dc dupka dzisiaj 5 dzień zażywania czyli 20dc i od po południa plamienia w kolorze brązowym. Plamienia zawsze się pojawiają 2 godziny po zażyciu duphastonu. Czy duphaston wywołuje plamienia w środku cyklu? Biorę 1x1 o 14.00 ponieważ rano biorę dużo leków. Co to może oznaczać?
Może implantacja :D poczekaj i zobacz jutro jak to będzie wyglądać :)

Do góry