Mi się obniża albo w ten sam dzień co przyjdzie @ albo jak już mnie zalejeDziewczyny które nadają szyjke, powiedzcie kiedy przed @ powinna się obniżyć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się obniża albo w ten sam dzień co przyjdzie @ albo jak już mnie zalejeDziewczyny które nadają szyjke, powiedzcie kiedy przed @ powinna się obniżyć?
Moja żyje własnym życiem Potrafi się obniżyć, jak już @ przylezie .Dziewczyny które nadają szyjke, powiedzcie kiedy przed @ powinna się obniżyć?
Kochana ja już mam plamienia od 5 dni. Więc raczej to nie to a nawet wręcz nie możliwe bo moje cykle są 40 dniowe i dłużej i pewnie jeszcze owu nie było. A ja biorę dupka 1 cykl i nie wiem jak by to mogło wyglądać przy duphastonie.Może implantacja poczekaj i zobacz jutro jak to będzie wyglądać
Szczerze to po dupku też miałam jakieś dziwne plamienia. Więc pewnie jakby mi teraz zalecił lekarz to poprosiłbym o luteineKochana ja już mam plamienia od 5 dni. Więc raczej to nie to a nawet wręcz nie możliwe bo moje cykle są 40 dniowe i dłużej i pewnie jeszcze owu nie było. A ja biorę dupka 1 cykl i nie wiem jak by to mogło wyglądać przy duphastonie.
Właśnie kiedyś zażywalam luteine i nie miałam takich plamin tylko miesiączka przychodziła w tekście zażywania jej. A teraz to takie dziwne ponieważ na wkładce plamienia widzę od 16 do kilku godzin a jak korzystam z WC to na papierze czysto. I nie rozumiem tego.Szczerze to po dupku też miałam jakieś dziwne plamienia. Więc pewnie jakby mi teraz zalecił lekarz to poprosiłbym o luteine
Powiedz mi proszę bo pierwszy raz będę od jutra brac luteine - mam brać do 26 dc,a cykle mam 30 dni zszwyczaj to mogę się spodziewać wcześniej. @?Właśnie kiedyś zażywalam luteine i nie miałam takich plamin tylko miesiączka przychodziła w tekście zażywania jej. A teraz to takie dziwne ponieważ na wkładce plamienia widzę od 16 do kilku godzin a jak korzystam z WC to na papierze czysto. I nie rozumiem tego.
Dziękuję pewnie jak usłyszę serduszko będę trochę spokojniejsza ale to jeszcze dużo czasu do tego momentu.@ada36 kochana gratulacje!! Ja w sierpniu poroniłam a dziś jestem w 10t3d, dzidzia zdrowa, serduszko bije jak dzwon! Nie zamartwiaj się bo to tylko szkodzi, ciesz się tym i dbaj o siebie
O jej super!!! Piekne kreski więc nic się nie martw!!! Który to cykl starań. I na jakiś wspomagaczach?Zobacz załącznik 1035219Zobacz załącznik 1035219Cześć pewnie powinnam się cieszyć a boje się że skończy się tak jak w sierpniu czyli niepowodzeniem. Mam mętlik w głowie.