reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Już się z tym pogodziłam , tak moje 1 a mam 32 lata ;) i chciałabym mieć 2 dzieci ha ha nie wiem kiedy się wyrobię ,zdecydowanie za późno się za to zabrałam haha
Ja mam 27, no ale wcześniej się nie myśli tak o tym. A Ty już po owu czy przed ? Przypuszczam, że konsultowane z lekarzem?

No a właśnie miałam pytać jak tam u Ciebie :) będę trzymać kciuki w sobotę, więc daj wtedy znać ;)
A to Twój 5 cykl starań tak? Mój 2, a nawet nie zawahalabym się powiedzieć, że 1. Bo w poprzednim cyklu było tylko jedno zbliżenie i nie do końca były to starania, a w tym miesiącu też nie wiele więcej bo tak wyszlo 2 zbliżenia w tym cyklu
Tak,takie starania świadome to 5 cykl:-)

Dla mnie też najgorszy był widok ,wielu kobiet z brzuszkami ,albo malutkimi dzieciaczkami , jakby były wszędzie na każdym kroku ,gdzie się nie odwróciłam tam były , i dla mnie ta myśl ,wszystkie koleżanki mają dzieci , rodzeństwo ma ,a ja najstarsza i nie ;( myślę one odchowają a ja będę sama ,a teraz ? wszystkie będziemy mieć z tego samego roku dzieci , przyjaciółka w środę urodziła , ja powinnam w czwartek ;) następna rodzi w listopadzie inna w grudniu , ha ha masa się tego narobiła w tym roku
Trzymam kciuki!

Dla mnie też najgorszy był widok ,wielu kobiet z brzuszkami ,albo malutkimi dzieciaczkami , jakby były wszędzie na każdym kroku ,gdzie się nie odwróciłam tam były , i dla mnie ta myśl ,wszystkie koleżanki mają dzieci , rodzeństwo ma ,a ja najstarsza i nie ;( myślę one odchowają a ja będę sama ,a teraz ? wszystkie będziemy mieć z tego samego roku dzieci , przyjaciółka w środę urodziła , ja powinnam w czwartek ;) następna rodzi w listopadzie inna w grudniu , ha ha masa się tego narobiła w tym roku
Odezwij się po porodzie w wolnej chwili;) moc energii!<3

reklama
Do góry