reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Już się z tym pogodziłam , tak moje 1 a mam 32 lata ;) i chciałabym mieć 2 dzieci ha ha nie wiem kiedy się wyrobię ,zdecydowanie za późno się za to zabrałam haha
Ja mam 27, no ale wcześniej się nie myśli tak o tym. A Ty już po owu czy przed ? Przypuszczam, że konsultowane z lekarzem?

No a właśnie miałam pytać jak tam u Ciebie :) będę trzymać kciuki w sobotę, więc daj wtedy znać ;)
A to Twój 5 cykl starań tak? Mój 2, a nawet nie zawahalabym się powiedzieć, że 1. Bo w poprzednim cyklu było tylko jedno zbliżenie i nie do końca były to starania, a w tym miesiącu też nie wiele więcej bo tak wyszlo 2 zbliżenia w tym cyklu
Tak,takie starania świadome to 5 cykl:-)

Dla mnie też najgorszy był widok ,wielu kobiet z brzuszkami ,albo malutkimi dzieciaczkami , jakby były wszędzie na każdym kroku ,gdzie się nie odwróciłam tam były , i dla mnie ta myśl ,wszystkie koleżanki mają dzieci , rodzeństwo ma ,a ja najstarsza i nie ;( myślę one odchowają a ja będę sama ,a teraz ? wszystkie będziemy mieć z tego samego roku dzieci , przyjaciółka w środę urodziła , ja powinnam w czwartek ;) następna rodzi w listopadzie inna w grudniu , ha ha masa się tego narobiła w tym roku
Trzymam kciuki!

Dla mnie też najgorszy był widok ,wielu kobiet z brzuszkami ,albo malutkimi dzieciaczkami , jakby były wszędzie na każdym kroku ,gdzie się nie odwróciłam tam były , i dla mnie ta myśl ,wszystkie koleżanki mają dzieci , rodzeństwo ma ,a ja najstarsza i nie ;( myślę one odchowają a ja będę sama ,a teraz ? wszystkie będziemy mieć z tego samego roku dzieci , przyjaciółka w środę urodziła , ja powinnam w czwartek ;) następna rodzi w listopadzie inna w grudniu , ha ha masa się tego narobiła w tym roku
Odezwij się po porodzie w wolnej chwili;) moc energii!<3

reklama
Do góry