reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

ja czekam na 2 @ po zabiegu...jestem tak niecierpliwa jak wy.jak się cieszę że po kolei wam się udaje...29 lat 2lata starań i strata ale jestem pełna nadziei że uda się za 1 razem.

Ja ryzykuje i powiedziałam to tez mojemu mężowi, że biorę to na swoją odpowiedzialność i nie czekam na druga miesiączkę po poronieniu. Byłam na kontroli po poronieniu i było wszystko ok, okres dostałam teraz już normalny, konkretny, jeszcze tylko zrobię badania moczu i jesli wszystko będzie ok to zaczynam starania :)

reklama
Ewoka nie spiesz się z tą wizytą u gina. Ja w pierwszej ciąży poszłam chyba 2 tyg po pozytywnym teście i było widać tylko zarodek. Serduszko nie biło. Potem tylko 2 tygodnie niepotrzebnego stresu do kolejnej wizyty.

ja 1 @ mialam bardzo dziwna 3 dni to leciało że mnie strasznie a następne 3 dni tylko delikatne plemienia
Ja ryzykuje i powiedziałam to tez mojemu mężowi, że biorę to na swoją odpowiedzialność i nie czekam na druga miesiączkę po poronieniu. Byłam na kontroli po poronieniu i było wszystko ok, okres dostałam teraz już normalny, konkretny, jeszcze tylko zrobię badania moczu i jesli wszystko będzie ok to zaczynam starania :)

Hej kobitki
Długo mnie nie było ale czytam was regularnie
Ja odpuściłem całkowicie nie robiłam w tym cyklu żadnych testów owu , nie myślę o tym zupełnie podchodzę do tego że jak ma być to będzie.
Aktualnie u mnie 30dc jak narazie żadnych objawów na @ ani na ciąża jutro zamierzam zrobić test termin @ na dziś
Nie stresuje się bo to bez sensu na wiele rzeczy nie mamy wpływu
Gratuluję ewoka [emoji847]
Fado trzymam kciuki żeby szybko i sprawnie przebiegł poród [emoji4]
noi Kasiula super podejscie, i obumy sie wlasnie udalo!

Ja po poronieniu w zeszłym miesiącu nie zdążyłam w ogóle mieć okresu. Sama się oczyscilam, 14 dni po stracie miałam owulację, dziś jestem w ciąży 6+1. Jeżeli nie miałaś zabiegu łyżeczkowania i lekarz na kontroli mówi, że wszystko ok to śmiało można strzelać :)

reklama
Do góry