reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ewoka gratuluję, super wieści.
U mnie wszystko jasne dziy pierwszy dzień cyklu, @ nadeszła. No nic pora się wykurować i brać do roboty, może w kolejnym miesiącu będzie lepiej.

Ewoka gratuluję, super wieści.
U mnie wszystko jasne dziy pierwszy dzień cyklu, @ nadeszła. No nic pora się wykurować i brać do roboty, może w kolejnym miesiącu będzie lepiej.
Dziękuję :)
Będę trzymać kciuki by w tym cyklu się udało :)
Za wszystkie z was będę trzymać kciuki ;)

Ewoka jeszcze raz Gratulacje ;) I ja, matka 2 dzieci ;) zalecam wizytę u Gina najszybciej w 7tc. Sama wybieram się w 8/9 tc jeśli tylko się uda :D
Wtedy już wszystko widać, serduszko musi bić na tym etapie a w 6tc jeśli sprzęt słaby to mozna się niezle zestresować.

Fado Powodzenia. Niech moc będzie z Tobą :D

Ewoka jeszcze raz Gratulacje ;) I ja, matka 2 dzieci ;) zalecam wizytę u Gina najszybciej w 7tc. Sama wybieram się w 8/9 tc jeśli tylko się uda :D
Wtedy już wszystko widać, serduszko musi bić na tym etapie a w 6tc jeśli sprzęt słaby to mozna się niezle zestresować.

Fado Powodzenia. Niech moc będzie z Tobą :D
Dziękuję za informację, a przyjmujesz jakiś kwas foliowy czy coś takiego ? Bo ja kompletnie nie jestem w temacie co kiedy i po co

Hej kobitki
Długo mnie nie było ale czytam was regularnie
Ja odpuściłem całkowicie nie robiłam w tym cyklu żadnych testów owu , nie myślę o tym zupełnie podchodzę do tego że jak ma być to będzie.
Aktualnie u mnie 30dc jak narazie żadnych objawów na @ ani na ciąża jutro zamierzam zrobić test termin @ na dziś
Nie stresuje się bo to bez sensu na wiele rzeczy nie mamy wpływu
Gratuluję ewoka [emoji847]
Fado trzymam kciuki żeby szybko i sprawnie przebiegł poród [emoji4]

reklama
ja czekam na 2 @ po zabiegu...jestem tak niecierpliwa jak wy.jak się cieszę że po kolei wam się udaje...29 lat 2lata starań i strata ale jestem pełna nadziei że uda się za 1 razem. Widziałam się wczoraj z koleżanką ,na styczeń ma termin.bylybysmy w podobnym tyg ciąży...oj brzuszek ma taki fajny..nie mogłam się oprzeć żeby go nie dotykać...śmiałyśmy się że fluidy mi przekaże to i mi się uda...ona ma córeczkę 5lat i 2 poronienia za sobą.

Do góry