reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ewoka gratuluję, super wieści.
U mnie wszystko jasne dziy pierwszy dzień cyklu, @ nadeszła. No nic pora się wykurować i brać do roboty, może w kolejnym miesiącu będzie lepiej.

Ewoka gratuluję, super wieści.
U mnie wszystko jasne dziy pierwszy dzień cyklu, @ nadeszła. No nic pora się wykurować i brać do roboty, może w kolejnym miesiącu będzie lepiej.
Dziękuję :)
Będę trzymać kciuki by w tym cyklu się udało :)
Za wszystkie z was będę trzymać kciuki ;)

Ewoka jeszcze raz Gratulacje ;) I ja, matka 2 dzieci ;) zalecam wizytę u Gina najszybciej w 7tc. Sama wybieram się w 8/9 tc jeśli tylko się uda :D
Wtedy już wszystko widać, serduszko musi bić na tym etapie a w 6tc jeśli sprzęt słaby to mozna się niezle zestresować.

Fado Powodzenia. Niech moc będzie z Tobą :D

Ewoka jeszcze raz Gratulacje ;) I ja, matka 2 dzieci ;) zalecam wizytę u Gina najszybciej w 7tc. Sama wybieram się w 8/9 tc jeśli tylko się uda :D
Wtedy już wszystko widać, serduszko musi bić na tym etapie a w 6tc jeśli sprzęt słaby to mozna się niezle zestresować.

Fado Powodzenia. Niech moc będzie z Tobą :D
Dziękuję za informację, a przyjmujesz jakiś kwas foliowy czy coś takiego ? Bo ja kompletnie nie jestem w temacie co kiedy i po co

Hej kobitki
Długo mnie nie było ale czytam was regularnie
Ja odpuściłem całkowicie nie robiłam w tym cyklu żadnych testów owu , nie myślę o tym zupełnie podchodzę do tego że jak ma być to będzie.
Aktualnie u mnie 30dc jak narazie żadnych objawów na @ ani na ciąża jutro zamierzam zrobić test termin @ na dziś
Nie stresuje się bo to bez sensu na wiele rzeczy nie mamy wpływu
Gratuluję ewoka [emoji847]
Fado trzymam kciuki żeby szybko i sprawnie przebiegł poród [emoji4]

reklama
ja czekam na 2 @ po zabiegu...jestem tak niecierpliwa jak wy.jak się cieszę że po kolei wam się udaje...29 lat 2lata starań i strata ale jestem pełna nadziei że uda się za 1 razem. Widziałam się wczoraj z koleżanką ,na styczeń ma termin.bylybysmy w podobnym tyg ciąży...oj brzuszek ma taki fajny..nie mogłam się oprzeć żeby go nie dotykać...śmiałyśmy się że fluidy mi przekaże to i mi się uda...ona ma córeczkę 5lat i 2 poronienia za sobą.

Do góry