reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

A jak odpuścic jak nie ma się wogole dziecka, 30 lat i cykle bezowulacyjne, torbiele i kiepskie wyniki a porządnego lekarza ciągle nie moze się znaleźć?
A tak jak pisałam koleżanka niżej w jakieś klinice niepłodności próbowaliście? Ja ci powiem, że wstydem nie jest prosić o pomoc także jezeli uważasz , że sama nie dasz rady spróbuj u psychologa

reklama
Jeszcze jest jedna super sprawa, którą polecam. Jezeli już nic nie pomaga nie myśleć czy odpuścić polecam hipnoze. Długa historia by to opowiedzieć ale w naszym przypadku partnerowi pomogło to w przestaniu być chorobliwie zazdrosnym , pomogło w nabraniu cierpliwości , w tym że w koncu umówmy rozmawiać o problemach. Nie wierzyłam ale udało się. Zapłaciliśmy za ok 4h sesje 350 zl . Warto było . Pomagają w różnych kwestiach.

U mnie tematem który miał zająć moją głowę nt posiadania kolejnego dziecka jest budowa domu, natomiast ciężko nie myśleć o potomstwu skoro widzę puste pokoje i mam wybierać jakieś farby/panele do tych pokoików <facepalm>.
Mam podobnie. Niby głowa zajęta wybieraniem wszystkiego, ale jak tu nie pamiętać o dziecku skoro czeka na nie wolny pokój. Na tym etapie już bym pewnie znała płeć a tak, czekam znów na dwie kreski.

Hejo
Zrobiłam rano test o czułości 25, i tym razem odczytalam wynik w zalecanych 5 minutach i jest druga blada kreska (mam nadzieję że nie tylko ja ja widzę) :D.
Ale Brzuch zaczyna coś mnie boleć na @, więc może testy mnie oszukują, dziś pójdę na bete, ona rozwieje wątpliwości :D
Pozdrawiam i życzy miłego dnia
No No zrób bete ,ale myślę że wynik jest przesądzony ;) po cichu Gratuluje

Macie jakieś swoje złote metody na odpuszczenie? U mnie 6 dzień po.... i nic nie robie tylko wciąż o tym myśle... czasem pozytywnie czasem negatywnie ale wciaz
Niestety na to nie ma sposobu , głowa w końcu jak będzie miała dość to sama odpuści , u mnie dłuuuugo to trwało ,zanim nastąpiło ,ale się udało ,życzę aby u Ciebie było szybciej niż później ;)

reklama
Do góry