reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Witam się z Wami dziewczyny z nowymi wnioskami, właśnie doszłam do wniosku, że ja to nawet sobie ufać nie mogę. Ostatnio obiecałam sama sobie, ze koniec z testowaniem przed terminem @. Dziś 4 dzień po owu a ja już się nie mogę doczekać testowania i tych 2 kreseczek. ‍♀
Rozumiem doskonale... ja też sobie obiecałam , ze nie będę testować przed i narazie daje radę. Im później tym lepiej lepiej się zasmucic jak przyjdzie@ niż ryczec że były II kreski i mimo to biochemia po co się załamywać. Choć nie życzę tylko ja mam takie podejście

reklama
Hej dziewczyny. Któraś testuje na dniach? Ja mam mieć @ w niedzielę lub poniedzialek. Wczorajszy test 10 negatywny. Żadnego bladego cienia. A naprawdę chciałam go dojrzeć. Progesteron biorę ale wynik 0,29 nie daje mi żadnej nadzieji. A w internecie wyswietlaja się ciągle te wózki łóżeczka i zdjęcia kobiet z pozytywnym testem w ręce ...... Dopada mnie chandra ale i zobojętnienie. Jak się nie poddac :(

Właśnie tego nie wiem jestem totalnie zielona w temacie. A czekamcjuz tyle czasu na tą ciążę że to moja ostatnia deska ratunku i szkoda mi zostawić miesiąc za sobą

Ale to będziesz mieć w szpitalu ? Ja miałam mieć w szpitalu i to robią kontrast z rentgenem ale ze nikt nie był w stanie powiedzieć mi jaki kontrast to robiłam prywatnie sono hsg w gabinecie to usg z taka pianka jakby neutralna . Zapłaciłam i bez problemu . Przy mojej nadczynnosci nie mogę mieć kontrastu który jest na bazie jodu a oni nie wiedzieli jaki kontrast używają [emoji85]

Hej dziewczyny. Któraś testuje na dniach? Ja mam mieć @ w niedzielę lub poniedzialek. Wczorajszy test 10 negatywny. Żadnego bladego cienia. A naprawdę chciałam go dojrzeć. Progesteron biorę ale wynik 0,29 nie daje mi żadnej nadzieji. A w internecie wyswietlaja się ciągle te wózki łóżeczka i zdjęcia kobiet z pozytywnym testem w ręce ...... Dopada mnie chandra ale i zobojętnienie. Jak się nie poddac :(
Ja obecnie 11 dni po zastrzyku (podejrzewam, że jakieś 9 dni po owu), 30 d.c ... objawy od kilku dni jak pms i dodatkowo kłucie jajnika prawego. Nawet poszłam na usg brzucha czy to nie wyrostek XD. Biegam co chwila do toalety czy juz przyszła @, ale jednak jestem na Duphastonie do niedzieli. Staram się nie zrobić testu az do poniedziałku, ciekawe czy wytrzymam, bo nie chce widzieć bladego testu, wole @.

Ja może będę testowala jutro bo wg starego cyklu (przed ciążą biochemiczna)jutro jest czas @ o ile ona nie nadejdzie wcześniej bo znów całe podbrzusze boli.
Nie można się poddać, nie można i już!

Ale to będziesz mieć w szpitalu ? Ja miałam mieć w szpitalu i to robią kontrast z rentgenem ale ze nikt nie był w stanie powiedzieć mi jaki kontrast to robiłam prywatnie sono hsg w gabinecie to usg z taka pianka jakby neutralna . Zapłaciłam i bez problemu . Przy mojej nadczynnosci nie mogę mieć kontrastu który jest na bazie jodu a oni nie wiedzieli jaki kontrast używają [emoji85]
Ja będę też miała prywatnie, bo, ale zależy mi na czasie a na nfz długie kolejki niestety.. Nie pytałam nawet o rodzaj bo nie mam pojęcia zielonego że są jakieś rozadzje itp

Witam się z Wami dziewczyny z nowymi wnioskami, właśnie doszłam do wniosku, że ja to nawet sobie ufać nie mogę. Ostatnio obiecałam sama sobie, ze koniec z testowaniem przed terminem @. Dziś 4 dzień po owu a ja już się nie mogę doczekać testowania i tych 2 kreseczek. ‍♀
Jak ja ciebie rozumiem :) jestem 10dni po owu . @ka przede mna - ale polecialam z rana zrobic bete... Wiem, bez sensu- ale .... ;)

Ja obecnie 11 dni po zastrzyku (podejrzewam, że jakieś 9 dni po owu), 30 d.c ... objawy od kilku dni jak pms i dodatkowo kłucie jajnika prawego. Nawet poszłam na usg brzucha czy to nie wyrostek XD. Biegam co chwila do toalety czy juz przyszła @, ale jednak jestem na Duphastonie do niedzieli. Staram się nie zrobić testu az do poniedziałku, ciekawe czy wytrzymam, bo nie chce widzieć bladego testu, wole @.
Ja wlasnie zrobilam test po to by przestać się łudzić. Jestem spokojniejsza. Z utęsknieniem czekam na okres.

reklama
Do góry