reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Wydaje mi się ze chodzi o współżycie przed zabiegiem a nie po . Ja jak miałam hsg to lekarz ogółem mówił ze najlepiej zrobić bete by wykluczyć ciąże , ale ja wiedziałam ze od miesiączki nie współżyłam wiec nie ma szans by ciąża była . Zabieg przeprowadza się najlepiej do owulacji , nie spotkałam się zeby gdzieś robili po
Z moich informacji również potwierdzam że badanie hsg wykonuje się przed owulacja.

reklama
Dziewczyny a po jakim czasie lekarze zastanawiają się nad niedrożnością jajowodów. Do tego są jakies przypuszczenia czy tak walą w ciemno? Jeden z ginekologów mi powiedzial że nie zacznie stymulować to musiałby zrobić to badanie. A to pomoc okropnie boli :(
Ja dostalam skierowanie na hsg po 6mcach od odstawienia antykoncepcji. Mnie bolało Ale do wytrzymania pomimo iż miałam drożne jajowody . Mogły być mikrozrosty Ale tego podczas badania nie widać. Można się tylko domyslac. 3mce po hsg zaszlam w ciążę ;)

Ja dostalam skierowanie na hsg po 6mcach od odstawienia antykoncepcji. Mnie bolało Ale do wytrzymania pomimo iż miałam drożne jajowody . Mogły być mikrozrosty Ale tego podczas badania nie widać. Można się tylko domyslac. 3mce po hsg zaszlam w ciążę ;)

Tak mogłaś mieć mikro zrosty skoro Cię bolało i pod wpływem ciśnienia jajowody się tak jakby poszerzyły , to pomogło w zajściu w ciąże . Ja nie miałam żądnych nawet mikro bo wogole nie czułam nic i widziałam na monitorze jak bez problemu przepływa wszystko

Dziewczyny czy wiecie gdzie mogę zrobić temat o zbiórce na ratowanie Dziecka Koleżanki?? Ma konto na siepomaga i uwaga potrzeba zebrać 8 milionów!!! Szok. Ja też już utworzylam skarbonke tam. Ale im nas więcej tym lepiej. Musza sprowadzić lek z USA......

Hej dziewczyny. Któraś testuje na dniach? Ja mam mieć @ w niedzielę lub poniedzialek. Wczorajszy test 10 negatywny. Żadnego bladego cienia. A naprawdę chciałam go dojrzeć. Progesteron biorę ale wynik 0,29 nie daje mi żadnej nadzieji. A w internecie wyswietlaja się ciągle te wózki łóżeczka i zdjęcia kobiet z pozytywnym testem w ręce ...... Dopada mnie chandra ale i zobojętnienie. Jak się nie poddac :(
Lalunia, ja tam ciągle do dnia @ trzymam za Ciebie kciuki [emoji3590]

Lalunia, ja tam ciągle do dnia @ trzymam za Ciebie kciuki [emoji3590]
Co ty:D prgesteron 8 dni po owu 0,29. Nie ma szans. Brzuch mnie pobolewa jak na @. A dzisiaj mnie tak strasznie boli gruczol pod prawym sutkiem że nie mogę nawet dotknąć piersi. Nigdy mnie piersi nie bolały. Gdzieś tam jak mono ucisnelam to może wtedy. Ale nigdy nie miałam takich boleści jak teraz. Aż się wystraszyłam co to może być.

Hej dziewczyny.
Tydzień mnie nie było wpadłam w wir pracy[emoji4]okres powinnam dostać w pon i do tej pory nie ma. Jestem po becie ale wyszło 2.30 także czekam na @ która może przyjść z opóźnieniem jak to po hormonach. Także im szybciej przyjdzie tym lepiej [emoji4]

20190920_200044.jpg

Witam :)
Czy znacie się na testach owu? Zaczelam je robić i troche jestem zielona.. Czy ten ostatni to pozytyw czy jeszcze to nie to?

reklama
Do góry