reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Witam się z Wami dziewczyny z nowymi wnioskami, właśnie doszłam do wniosku, że ja to nawet sobie ufać nie mogę. Ostatnio obiecałam sama sobie, ze koniec z testowaniem przed terminem @. Dziś 4 dzień po owu a ja już się nie mogę doczekać testowania i tych 2 kreseczek. ‍♀
Rozumiem doskonale... ja też sobie obiecałam , ze nie będę testować przed i narazie daje radę. Im później tym lepiej lepiej się zasmucic jak przyjdzie@ niż ryczec że były II kreski i mimo to biochemia po co się załamywać. Choć nie życzę tylko ja mam takie podejście

reklama
Hej dziewczyny. Któraś testuje na dniach? Ja mam mieć @ w niedzielę lub poniedzialek. Wczorajszy test 10 negatywny. Żadnego bladego cienia. A naprawdę chciałam go dojrzeć. Progesteron biorę ale wynik 0,29 nie daje mi żadnej nadzieji. A w internecie wyswietlaja się ciągle te wózki łóżeczka i zdjęcia kobiet z pozytywnym testem w ręce ...... Dopada mnie chandra ale i zobojętnienie. Jak się nie poddac :(

Właśnie tego nie wiem jestem totalnie zielona w temacie. A czekamcjuz tyle czasu na tą ciążę że to moja ostatnia deska ratunku i szkoda mi zostawić miesiąc za sobą

Ale to będziesz mieć w szpitalu ? Ja miałam mieć w szpitalu i to robią kontrast z rentgenem ale ze nikt nie był w stanie powiedzieć mi jaki kontrast to robiłam prywatnie sono hsg w gabinecie to usg z taka pianka jakby neutralna . Zapłaciłam i bez problemu . Przy mojej nadczynnosci nie mogę mieć kontrastu który jest na bazie jodu a oni nie wiedzieli jaki kontrast używają [emoji85]

Hej dziewczyny. Któraś testuje na dniach? Ja mam mieć @ w niedzielę lub poniedzialek. Wczorajszy test 10 negatywny. Żadnego bladego cienia. A naprawdę chciałam go dojrzeć. Progesteron biorę ale wynik 0,29 nie daje mi żadnej nadzieji. A w internecie wyswietlaja się ciągle te wózki łóżeczka i zdjęcia kobiet z pozytywnym testem w ręce ...... Dopada mnie chandra ale i zobojętnienie. Jak się nie poddac :(
Ja obecnie 11 dni po zastrzyku (podejrzewam, że jakieś 9 dni po owu), 30 d.c ... objawy od kilku dni jak pms i dodatkowo kłucie jajnika prawego. Nawet poszłam na usg brzucha czy to nie wyrostek XD. Biegam co chwila do toalety czy juz przyszła @, ale jednak jestem na Duphastonie do niedzieli. Staram się nie zrobić testu az do poniedziałku, ciekawe czy wytrzymam, bo nie chce widzieć bladego testu, wole @.

Ja może będę testowala jutro bo wg starego cyklu (przed ciążą biochemiczna)jutro jest czas @ o ile ona nie nadejdzie wcześniej bo znów całe podbrzusze boli.
Nie można się poddać, nie można i już!

Ale to będziesz mieć w szpitalu ? Ja miałam mieć w szpitalu i to robią kontrast z rentgenem ale ze nikt nie był w stanie powiedzieć mi jaki kontrast to robiłam prywatnie sono hsg w gabinecie to usg z taka pianka jakby neutralna . Zapłaciłam i bez problemu . Przy mojej nadczynnosci nie mogę mieć kontrastu który jest na bazie jodu a oni nie wiedzieli jaki kontrast używają [emoji85]
Ja będę też miała prywatnie, bo, ale zależy mi na czasie a na nfz długie kolejki niestety.. Nie pytałam nawet o rodzaj bo nie mam pojęcia zielonego że są jakieś rozadzje itp

Witam się z Wami dziewczyny z nowymi wnioskami, właśnie doszłam do wniosku, że ja to nawet sobie ufać nie mogę. Ostatnio obiecałam sama sobie, ze koniec z testowaniem przed terminem @. Dziś 4 dzień po owu a ja już się nie mogę doczekać testowania i tych 2 kreseczek. ‍♀
Jak ja ciebie rozumiem :) jestem 10dni po owu . @ka przede mna - ale polecialam z rana zrobic bete... Wiem, bez sensu- ale .... ;)

Ja obecnie 11 dni po zastrzyku (podejrzewam, że jakieś 9 dni po owu), 30 d.c ... objawy od kilku dni jak pms i dodatkowo kłucie jajnika prawego. Nawet poszłam na usg brzucha czy to nie wyrostek XD. Biegam co chwila do toalety czy juz przyszła @, ale jednak jestem na Duphastonie do niedzieli. Staram się nie zrobić testu az do poniedziałku, ciekawe czy wytrzymam, bo nie chce widzieć bladego testu, wole @.
Ja wlasnie zrobilam test po to by przestać się łudzić. Jestem spokojniejsza. Z utęsknieniem czekam na okres.

reklama
Do góry