reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Nie lekceważ przeziębienia. Lepiej zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj co ewentualnie możesz brać. Ja tak zaniedbałam sobie przeziębienie bo bałam się o fasolkę w maju. Nie poszłam do lekarza a później ciąża obumarła. Może to zbieg okoliczności, nie znam dokładnej przyczyny bo to był wczesny etap. Lekarz powiedział, ze przyczyn mogło być wiele np wada genetyczna lub infekcja. Do dziś sobie pluje w brodę ze nie poszłam z tym nigdzie bo się nie chciałam faszerować lekami.
Słusznie. Bardziej się zaszkodzi ogólnym osłabieniem i stanem zapalnym organizmu niż jakimś lekiem dopuszczalnym nawet w ciąży.

reklama
Jaki powinien być progesteron w 1 d C?
20190919_130638.jpeg

Dni płodne zbliżają się wielkimi krokami a męża choróbsko łapie.. On zwarty i gotowy każdego dnia o każdej porze ale czy żołnierzyki nie zaczną kaszleć haha

A naturalne specyfiki?
Mnie często coś łapie - pracuję z dziećmi. W mig wchodzi mi na zatoki. Nawet dwa tygodnie temu. I powiem szczerze, że odkąd stosuję naturalne metody to szybciej wracam do zdrowia.

Syrop z cebuli i czosnku 3x dziennie, Wit C, Wit d, sinupret, płukanie zatok (na butelkę wody 3-4 krople wody utlenionej) i wiadomo dbanie o siebie. Ewentualnie imbir.

Sprawdziłam i super!

Potwierdzam ze działa bo sama tez naturalnie się leczę jeśli chodzi o przeziębienia , nie mogę przyjmować specyfików typu gripex itd wiec zostaje miód, imbir , cytryna . Kupuje tez takie saszetki na doz chyba gripovit czy coś tam są naturalne różne dodatki i tak właśnie się leczę bez zażywania tabsow i kropli . Sinupret tez polecam na katar

reklama
Do góry