reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Tak wiem przesadzam ale ja tak nie lubię czekać haha

A na kiedy masz przewidywany termin @? Ile po owu zrobiłaś test?
Jejku ja dzisiaj 30 dc, @ dalej nie ma... co chwilę biegam do toalety pewna, że dostałam.. ostatnio miałam co miesiąc cykle 28 dniowe .. jeżeli nie dostanę do końca tygodnia,to robię w sobotę test :D

reklama
A u nas ten cykl jednak wyjęty :( I niby to tylko jeden cykl, a jakoś mnie to wczoraj przybiło. Tym bardziej, że wczoraj taki ładny owu wyszedł

Ehhh a my staramy się , staramy... Po stracie fasoli jeszcze bardziej mi zależy żeby tym razem się udało. I wiem, trzeba być cierpliwym, nic na siłę, ale.... no właśnie ale... Ale za tydz mam mieć niby mczkę, a najchętniej już bym poleciała do lab robić testy na bete :((((

Ehhh a my staramy się , staramy... Po stracie fasoli jeszcze bardziej mi zależy żeby tym razem się udało. I wiem, trzeba być cierpliwym, nic na siłę, ale.... no właśnie ale... Ale za tydz mam mieć niby mczkę, a najchętniej już bym poleciała do lab robić testy na bete :((((
Mam podobnie. A cierpliwość w ogóle nie jest moją mocną stroną, ani trochę

reklama
Do góry