reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ja też miałam ciałko krwotoczne ale endometrium miałam 11 więc dupka nie dostałam. Na nasz-bocian lekarze piszą ze te krwiaczki to normalna sprawa po owulacji. Mam 29 dc, 9-10 dni po owu. Podbrzusze mnie boli od trzech dni. Już zrobiłam test. Wiem że to głupie bardzoooo ale trochę ukoiłam nerwy. Obstawiam że nie wyszło. Najwyżej będzie mile zaskoczenie.
I jak tescik ? Jakiś cień?

reklama
Dlatego obstawiam że nie wyszło. W sumie to już pewne :(
Ja wczoraj zrobiłam test 10 ok godz 10 i 25 około godziny 15 a do tego beta hcg i wyniki pozytywne. Dziś rano z ciekawości zrobiłam z pierwszego moczu i ledwo ledwo coś się zarysowało. Niektóre testy są słabe niestety dlatego ja bym jeszcze raz piwtorzyla. Najlepiej innym testem. Ja jutro kolejna beta. Stres okropny. Nie mogę sobie miejsca znaleźć.

Ja po wizycie u Ginki i jakoś mnie zdołowała.. Nastawienie mieliśmy oboje super do dzisiaj..
" Działać codziennie i pamiętać, że jest tylko 20% szans na ciążę więc jeśli nic nie zdziałacie to ze względu na wiek zobaczymy się po 6 cyklu starań. No chyba, że się uda to najwcześniej w 8tc "
I teraz w głowie mam te 20% ..
Od soboty ruszamy z produkcją ;)

reklama
Ja po wizycie u Ginki i jakoś mnie zdołowała.. Nastawienie mieliśmy oboje super do dzisiaj..
" Działać codziennie i pamiętać, że jest tylko 20% szans na ciążę więc jeśli nic nie zdziałacie to ze względu na wiek zobaczymy się po 6 cyklu starań. No chyba, że się uda to najwcześniej w 8tc "
I teraz w głowie mam te 20% ..
Od soboty ruszamy z produkcją ;)
Każdy tak gada. Działajcie. :) Powodzenia. :)

Do góry