reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Działamy, trzymajcie kciuki.

Załączniki

• 1D0711BF-313B-4DA2-97C7-2022A3506F7B.jpeg
    1D0711BF-313B-4DA2-97C7-2022A3506F7B.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 74
reklama
Witam. Jestem tu nowa i lekko swiruję. Ostatnią @ miałam 19 sierpnia. Cykle regularne,28 dniowe. Staramy się z mężem o dzidziusia, na teście owu pozytywny wynik wyszedł 4.09. Dzialalismy 4 i 5.09. Jeśli dobrze rozumiem, owu powinna być 6. Tego dnia niestety odpuscilismy starania. Robiłam już kilka testów i wszystkie wychodziły negatywne. Dziś wypada termin @, ale jak narazie nic się nie dzieje. Rano robiłam test. Skoro owu wypadła mi aż w 19 dc, jest według Was jeszcze jakaś szansa że po prostu jeszcze nie wyszło na teście??

Witam. Jestem tu nowa i lekko swiruję. Ostatnią @ miałam 19 sierpnia. Cykle regularne,28 dniowe. Staramy się z mężem o dzidziusia, na teście owu pozytywny wynik wyszedł 4.09. Dzialalismy 4 i 5.09. Jeśli dobrze rozumiem, owu powinna być 6. Tego dnia niestety odpuscilismy starania. Robiłam już kilka testów i wszystkie wychodziły negatywne. Dziś wypada termin @, ale jak narazie nic się nie dzieje. Rano robiłam test. Skoro owu wypadła mi aż w 19 dc, jest według Was jeszcze jakaś szansa że po prostu jeszcze nie wyszło na teście??
Najlepiej sprawdzić owu u ginekologa , jeśli masz cykle co 28 dni to owulacja powinna być koło 14/15 dc

Robiłam testy na owu prawie od 8dc i dopiero 17dc pokazaly się dwie kreski. I standardowo okropny ból jajników, (tak mam przy każdej). Więc miałam jakoś późno

Witaj. Ja specem od testów nie jestem ale skoro później była owu to i termin @ później.

Miesiączka powinna przyjść okolo 14 dni po owu, więc masz jeszcze 2 dni. Dwa dni na @ lub test

Dziewczynki jeszcze raz.... Rano popadłam w totalna rozpacz i utrzymuje się ona dalej u mnie ... Ale gdzieś jeszcze tli się nadzieja we mnie. Ostatnia iskierka nadzieji ale jest.

Jak to jest z tą temperatura? Krok po kroku. Wzrasta po owu tak? I cały czas już ma być wysoka? Czy ona rośnie dopiero od zagnieżdżenia? A przy zagnieżdżeniu zawsze musi być plamienie? Miałam owu między 7-9. Bo 6.09 pęcherzyk był a 9.09 wieczorem już nie było. Więc okres może przyjść w sobotę a może i w poniedzialek za tydzień. Więc ja nie wiem czy już powinnam być po zagnieżdżeniu cz jeszcze przed.... Już mi się wszystko miesza. Jutro idę zbadać progesteron.

Dziewczynki jeszcze raz.... Rano popadłam w totalna rozpacz i utrzymuje się ona dalej u mnie ... Ale gdzieś jeszcze tli się nadzieja we mnie. Ostatnia iskierka nadzieji ale jest.

Jak to jest z tą temperatura? Krok po kroku. Wzrasta po owu tak? I cały czas już ma być wysoka? Czy ona rośnie dopiero od zagnieżdżenia? A przy zagnieżdżeniu zawsze musi być plamienie? Miałam owu między 7-9. Bo 6.09 pęcherzyk był a 9.09 wieczorem już nie było. Więc okres może przyjść w sobotę a może i w poniedzialek za tydzień. Więc ja nie wiem czy już powinnam być po zagnieżdżeniu cz jeszcze przed.... Już mi się wszystko miesza. Jutro idę zbadać progesteron.
To tak samo jak u mnie. Ostatnia nadzieja się tli. Bo niby do zagniezdzenia może dojść do 14 dni po owu, a dopiero po tym rośnie beta i ciąża jest wykrywalna.. No cóż ja jeszcze poczekam dwa dni, mam nadzieję że @jednak nie przyjdzie.
Trzymam kciuki :)

reklama

Teoretycznie podczas zagniezdzenia spada temp. Potem rośnie. Nie musi być plamien.

Do góry