reklama
Monikaak1
Fanka BB :)
Cień cienia, gratuluje dla spokoju poleciałaby od razu z rana na betęZobacz załącznik 1023171 tylko czy ten cień nie powinien być dalej?
Niemampomyslu
Witam. Jestem tu nowa i lekko swiruję. Ostatnią @ miałam 19 sierpnia. Cykle regularne,28 dniowe. Staramy się z mężem o dzidziusia, na teście owu pozytywny wynik wyszedł 4.09. Dzialalismy 4 i 5.09. Jeśli dobrze rozumiem, owu powinna być 6. Tego dnia niestety odpuscilismy starania. Robiłam już kilka testów i wszystkie wychodziły negatywne. Dziś wypada termin @, ale jak narazie nic się nie dzieje. Rano robiłam test. Skoro owu wypadła mi aż w 19 dc, jest według Was jeszcze jakaś szansa że po prostu jeszcze nie wyszło na teście??
Fado123
Najlepiej sprawdzić owu u ginekologa , jeśli masz cykle co 28 dni to owulacja powinna być koło 14/15 dcWitam. Jestem tu nowa i lekko swiruję. Ostatnią @ miałam 19 sierpnia. Cykle regularne,28 dniowe. Staramy się z mężem o dzidziusia, na teście owu pozytywny wynik wyszedł 4.09. Dzialalismy 4 i 5.09. Jeśli dobrze rozumiem, owu powinna być 6. Tego dnia niestety odpuscilismy starania. Robiłam już kilka testów i wszystkie wychodziły negatywne. Dziś wypada termin @, ale jak narazie nic się nie dzieje. Rano robiłam test. Skoro owu wypadła mi aż w 19 dc, jest według Was jeszcze jakaś szansa że po prostu jeszcze nie wyszło na teście??
Niemampomyslu
Robiłam testy na owu prawie od 8dc i dopiero 17dc pokazaly się dwie kreski. I standardowo okropny ból jajników, (tak mam przy każdej). Więc miałam jakoś późno
KiedyPytam
Witaj. Ja specem od testów nie jestem ale skoro później była owu to i termin @ później.Witam. Jestem tu nowa i lekko swiruję. Ostatnią @ miałam 19 sierpnia. Cykle regularne,28 dniowe. Staramy się z mężem o dzidziusia, na teście owu pozytywny wynik wyszedł 4.09. Dzialalismy 4 i 5.09. Jeśli dobrze rozumiem, owu powinna być 6. Tego dnia niestety odpuscilismy starania. Robiłam już kilka testów i wszystkie wychodziły negatywne. Dziś wypada termin @, ale jak narazie nic się nie dzieje. Rano robiłam test. Skoro owu wypadła mi aż w 19 dc, jest według Was jeszcze jakaś szansa że po prostu jeszcze nie wyszło na teście??
Miesiączka powinna przyjść okolo 14 dni po owu, więc masz jeszcze 2 dni. Dwa dni na @ lub testWitam. Jestem tu nowa i lekko swiruję. Ostatnią @ miałam 19 sierpnia. Cykle regularne,28 dniowe. Staramy się z mężem o dzidziusia, na teście owu pozytywny wynik wyszedł 4.09. Dzialalismy 4 i 5.09. Jeśli dobrze rozumiem, owu powinna być 6. Tego dnia niestety odpuscilismy starania. Robiłam już kilka testów i wszystkie wychodziły negatywne. Dziś wypada termin @, ale jak narazie nic się nie dzieje. Rano robiłam test. Skoro owu wypadła mi aż w 19 dc, jest według Was jeszcze jakaś szansa że po prostu jeszcze nie wyszło na teście??
KiedyPytam
Dziewczynki jeszcze raz.... Rano popadłam w totalna rozpacz i utrzymuje się ona dalej u mnie ... Ale gdzieś jeszcze tli się nadzieja we mnie. Ostatnia iskierka nadzieji ale jest.
Jak to jest z tą temperatura? Krok po kroku. Wzrasta po owu tak? I cały czas już ma być wysoka? Czy ona rośnie dopiero od zagnieżdżenia? A przy zagnieżdżeniu zawsze musi być plamienie? Miałam owu między 7-9. Bo 6.09 pęcherzyk był a 9.09 wieczorem już nie było. Więc okres może przyjść w sobotę a może i w poniedzialek za tydzień. Więc ja nie wiem czy już powinnam być po zagnieżdżeniu cz jeszcze przed.... Już mi się wszystko miesza. Jutro idę zbadać progesteron.
Jak to jest z tą temperatura? Krok po kroku. Wzrasta po owu tak? I cały czas już ma być wysoka? Czy ona rośnie dopiero od zagnieżdżenia? A przy zagnieżdżeniu zawsze musi być plamienie? Miałam owu między 7-9. Bo 6.09 pęcherzyk był a 9.09 wieczorem już nie było. Więc okres może przyjść w sobotę a może i w poniedzialek za tydzień. Więc ja nie wiem czy już powinnam być po zagnieżdżeniu cz jeszcze przed.... Już mi się wszystko miesza. Jutro idę zbadać progesteron.
Niemampomyslu
To tak samo jak u mnie. Ostatnia nadzieja się tli. Bo niby do zagniezdzenia może dojść do 14 dni po owu, a dopiero po tym rośnie beta i ciąża jest wykrywalna.. No cóż ja jeszcze poczekam dwa dni, mam nadzieję że @jednak nie przyjdzie.Dziewczynki jeszcze raz.... Rano popadłam w totalna rozpacz i utrzymuje się ona dalej u mnie ... Ale gdzieś jeszcze tli się nadzieja we mnie. Ostatnia iskierka nadzieji ale jest.
Trzymam kciuki
reklama
Teoretycznie podczas zagniezdzenia spada temp. Potem rośnie. Nie musi być plamien.Dziewczynki jeszcze raz.... Rano popadłam w totalna rozpacz i utrzymuje się ona dalej u mnie ... Ale gdzieś jeszcze tli się nadzieja we mnie. Ostatnia iskierka nadzieji ale jest.