reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny mam pytanie i przepraszam że pytam o te zle wspomnienia ale kiedy dostalyscie miesiączkę po ciąży biochemicznej? Bo ja nie wiem czego się spodziewać czy cykl będzie miał normalna długość czy będzie inaczej.

Dziewczyny mam pytanie i przepraszam że pytam o te zle wspomnienia ale kiedy dostalyscie miesiączkę po ciąży biochemicznej? Bo ja nie wiem czego się spodziewać czy cykl będzie miał normalna długość czy będzie inaczej.
Myśle ze cykl będzie taki jak zwykle. Bo po to jest @ żeby ewentualnie wydalać zarodek.

Ada ja dostałam pierwsza @ po 37 dniach dopiero a cykle miałam regularne 28 dni przed ciaza biochemiczna

U mnie 7 dni po owu (w 21dc). Ciągle boli mnie podbrzusze, kłuje raz jeden raz drugi jajnik. 5 dzień Duphastonu z powodu słabego endometrium i powstałego ciałka krwotocznego. Tak ciężko jest uzbroić się w cierpliwość. Chyba wole żeby przyszła @ niż znowu negatywny test zobaczyć... chociaż wiem, ze musze zrobić test przed odstawieniem dupka. Cierpliwość niestety również nie jest moją mocną stroną

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie 7 dni po owu (w 21dc). Ciągle boli mnie podbrzusze, kłuje raz jeden raz drugi jajnik. 5 dzień Duphastonu z powodu słabego endometrium i powstałego ciałka krwotocznego. Tak ciężko jest uzbroić się w cierpliwość. Chyba wole żeby przyszła @ niż znowu negatywny test zobaczyć... chociaż wiem, ze musze zrobić test przed odstawieniem dupka. Cierpliwość niestety również nie jest moją cechą.
Ja też miałam ciałko krwotoczne ale endometrium miałam 11 więc dupka nie dostałam. Na nasz-bocian lekarze piszą ze te krwiaczki to normalna sprawa po owulacji. Mam 29 dc, 9-10 dni po owu. Podbrzusze mnie boli od trzech dni. Już zrobiłam test. Wiem że to głupie bardzoooo ale trochę ukoiłam nerwy. Obstawiam że nie wyszło. Najwyżej będzie mile zaskoczenie.

Do góry