Niemampomyslu
Fanka BB :)
Owu miałam 6 września. Cykle 28 dni.Ile zazwyczaj trwa Twoj cykl? Kiedy miałaś owu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owu miałam 6 września. Cykle 28 dni.Ile zazwyczaj trwa Twoj cykl? Kiedy miałaś owu?
Owu miałam 6 września. Cykle 28 dni.
To dokładnie tak jak u mnie. Tez dawno tak się nie cieszyłam z okresu, że w końcu przylazł. Oby to był nasz ostatni na długi czas czyli „razem” wkrótce się staramy i testujemyDawno się tak nie cieszyłam na @ dziś 1dc i za chwile wracam do starań po poronieniu. Ciekawe kiedy mi minie tak ekscytacja [emoji28]
Myśle ze cykl będzie taki jak zwykle. Bo po to jest @ żeby ewentualnie wydalać zarodek.Dziewczyny mam pytanie i przepraszam że pytam o te zle wspomnienia ale kiedy dostalyscie miesiączkę po ciąży biochemicznej? Bo ja nie wiem czego się spodziewać czy cykl będzie miał normalna długość czy będzie inaczej.
Ada ja dostałam pierwsza @ po 37 dniach dopiero a cykle miałam regularne 28 dni przed ciaza biochemicznaDziewczyny mam pytanie i przepraszam że pytam o te zle wspomnienia ale kiedy dostalyscie miesiączkę po ciąży biochemicznej? Bo ja nie wiem czego się spodziewać czy cykl będzie miał normalna długość czy będzie inaczej.
To dokładnie tak jak u mnie. Tez dawno tak się nie cieszyłam z okresu, że w końcu przylazł. Oby to był nasz ostatni na długi czas czyli „razem” wkrótce się staramy i testujemy
Ja też miałam ciałko krwotoczne ale endometrium miałam 11 więc dupka nie dostałam. Na nasz-bocian lekarze piszą ze te krwiaczki to normalna sprawa po owulacji. Mam 29 dc, 9-10 dni po owu. Podbrzusze mnie boli od trzech dni. Już zrobiłam test. Wiem że to głupie bardzoooo ale trochę ukoiłam nerwy. Obstawiam że nie wyszło. Najwyżej będzie mile zaskoczenie.U mnie 7 dni po owu (w 21dc). Ciągle boli mnie podbrzusze, kłuje raz jeden raz drugi jajnik. 5 dzień Duphastonu z powodu słabego endometrium i powstałego ciałka krwotocznego. Tak ciężko jest uzbroić się w cierpliwość. Chyba wole żeby przyszła @ niż znowu negatywny test zobaczyć... chociaż wiem, ze musze zrobić test przed odstawieniem dupka. Cierpliwość niestety również nie jest moją cechą.