reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Nnat w 1wszej ciąży byłam u gina na koniec 5tyg i już mi potwierdził że jest ciąża. Ale oczywiście na bicie serduszka musiałam czekać jeszcze ok
2 tyg...

Nnat w 1wszej ciąży byłam u gina na koniec 5tyg i już mi potwierdził że jest ciąża. Ale oczywiście na bicie serduszka musiałam czekać jeszcze ok
2 tyg...

U mnie ta wizyta serduszkowa poprzednio "nie wyszła" dlatego teraz wolę żyć nieświadomie jeszcze przez chwilkę i pójść w 7 tygodniu....
2 tyg...

Dzisiaj miałam dostać @, od wczoraj mam dziwne plamienia brązowo-szare... ból w podbrzuszu :/ chyba dalej żyję nadzieją fasolki, mimo że wczoraj test nie wskazał nawet na cień drugiej kreski :-(

Dziewczyny super że ranne testy potwierdzają wczorajsze wiadomości.
Ja w pracy nie mogę się skupić a po drugie taka u mnie w nocy burza była i ulewny deszcz ze jestem niewyspana na maxa.
Bije się z myślami czy dziś testować ale chyba los to rozstrzygnie bo nie wiem czy uda mi się test kupić.

Dziewczyny jeśli chodzi o kwas foliowy, to brałam to od lutego, ale teraz zlecono mi pregna start i tam są 2 rodzaje kwasu, więc osobno już nie biorę dodatkowego, jeśli biorę tą pregne??

Dzisiaj miałam dostać @, od wczoraj mam dziwne plamienia brązowo-szare... ból w podbrzuszu :/ chyba dalej żyję nadzieją fasolki, mimo że wczoraj test nie wskazał nawet na cień drugiej kreski :-(
Spróbuj jutro rano jeszcze [emoji6]
Dziewczyny super że ranne testy potwierdzają wczorajsze wiadomości.
Ja w pracy nie mogę się skupić a po drugie taka u mnie w nocy burza była i ulewny deszcz ze jestem niewyspana na maxa.
Bije się z myślami czy dziś testować ale chyba los to rozstrzygnie bo nie wiem czy uda mi się test kupić.
A u nas dzisiaj taki ukrop....
Trzymam kciuki, dawaj znać jak będziesz testować [emoji8]
Dziewczyny jeśli chodzi o kwas foliowy, to brałam to od lutego, ale teraz zlecono mi pregna start i tam są 2 rodzaje kwasu, więc osobno już nie biorę dodatkowego, jeśli biorę tą pregne??
Nie bierzesz już dodatkowo [emoji6]

reklama
czesc dziewczyny :) mozna u was przycupnac? ;)
Czekam... na @, badz na dwie kreski :p i tak obie pomyslalam, ze moze bedzie fajniej..czekac z wami ;-)

Do góry