reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Sunshine83 witam i powodzenia życzę :)
Fado123, mówisz, że koniecznie tsh zrobić ale jeśli robiłam kilka lat temu i było w normie to czy muszę? Zresztą nie mialam nigdy problemów z tarczycą. A jeśli chodzi o witaminy? Które warto suplementowac? Czytałam, że Wit D i b12, magnez. Żelazo nie zawsze warto bo można przedawkowac i zrobić sobie krzywe. Jestem na diecie wegetariańskiej więc trochę się obawiam, że mogę mieć jakieś niedobory ale żeby poziom każdej Wit sprawdzić to trzeba mieć kupę kasy :(

reklama
@sunshine83 na razie nie dziekuję za gratulacje, ale mam nadzieję że wszystkie Was zarazimy :D

Ja czekam na środę żeby się dowiedzieć czy w ogóle była owulacja, bo zdarzały mi się niepęknięte pęcherzyki. Wyrzut LH był w czwartek, także jeśli była to w piątek pewnie. Teoretycznie termin @ to 31 sierpnia, ale ja będę czekała do 7 września z testem. Jeśli zajdę w ciążę biochemiczną to nie chce nic wiedzieć.
Trzymam kciuki :)

Boże, ja się tak strasznie przejmowałam tą ciążą biochemiczną, codziennie te testy sprawdzałam... Ale dzięki Bogu, wszystko wygląda na to, że jest ok...

Te testy o czulosci 20 -przed okresem mozna w sumie zapomniec, pamietam, ze w pierwszej ciazy delikatna kreska wyszla mi dopiero kilka dni po spodziewanej @, wczesniej nie bylo widac nic. Za to ten o czulosci 10 przy drugiej ciazy wyszedl dwa dni przed. Wiec u Ciebie jeszcze nie jest"po ptakach" :-) Zreszta, dopoki okresu nie ma, jesz szansa, ze sie udalo :-)
Ja w ogole nie planuje robic testow przed terminem. Gdy miesiaczka nie przyjdzie, to dopiero zatestuje.
Choc u mnie to chyba mala szansa bedzie na pozytywny test, mam juz 36 wiosen.. :/
Testowanie dzis lub jutro jeśli nadal będę taka niecierpliwa a formalnie powinno być w sobotę. Ja też mam 36 wiosen a liczę że się uda, głowa do góry.

ja robilam testy przed okresem o czulosci 10mlU to wychodzila druga slaba kreseczka ale jednak byla :) 13 maja dzien przed spodziewanym okresem zrobilam kolejny test i wyszly 2 grube krechy wiec polecialam po caly swoj zapas lacznie w ciagu 5 min zrobilam 6 testow i wszystko wyszlo poztywne w tym jeden elektroniczny. Na ten dzien mam 26 lat i trzecie dzieciatko w drodze <3 powodzenia dla was kobietki oby jak najszybciej wam sie udalo <3

ja robilam testy przed okresem o czulosci 10mlU to wychodzila druga slaba kreseczka ale jednak byla :) 13 maja dzien przed spodziewanym okresem zrobilam kolejny test i wyszly 2 grube krechy wiec polecialam po caly swoj zapas lacznie w ciagu 5 min zrobilam 6 testow i wszystko wyszlo poztywne w tym jeden elektroniczny. Na ten dzien mam 26 lat i trzecie dzieciatko w drodze <3 powodzenia dla was kobietki oby jak najszybciej wam sie udalo <3
Wspaniale, 3 dzieci ♥

A ile dni przed okresem robiłaś te pierwsze testy?

widze, ze nie tylko ja mialabym trzecie dziecie :-)
Testowanie dzis lub jutro jeśli nadal będę taka niecierpliwa a formalnie powinno być w sobotę. Ja też mam 36 wiosen a liczę że się uda, głowa do góry.
oj to bedziemy czekac na dwie krechy :-)

Załączniki

• 64507469_470027976888879_6950770133186904064_n.jpg
    64507469_470027976888879_6950770133186904064_n.jpg
    120,7 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry