reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
oj, jaki szybki odzew :) Dziekuje :)
A tak w ogole, gratuluje wam dziewczyny dwoch kreseczek :)
u mnie dopiero 20 dc, wiec za ok. 6-7 dni wszystko sie wyjasni :)
Wiatrki- jak widze, ty bedziesz kolejna "do testowania"? :)

Dziś z porannego oba pierwszy to 10 drogi 25 A widać podobnie :eek:
Kasiu gratulacje raz jeszcze :) wszystko na dobrej drodze!!! Ja również dziś rano zrobiłam
Z moich wyliczeń to jest końcówka 3tygodnia..26dc..

Gratulacje dziewczyny :-) :) Liczę na to, że zapoczątkujecie wysyp pozytywnych wieści!

Tak naprawdę jak się zdrowo odżywiasz i masz witaminy w normie (warto zrobić wyniki) to te wszystkie suplementy są niepotrzebne bo przedobrzysz. kwas foliowy i tyle.

Mi stuknelo 30 I Też się staram o pierwsze :( :( :(

Ja mam 32 i staram się o pierwsze, zaczęliśmy jak miałam 31.

Ja czekam na środę żeby się dowiedzieć czy w ogóle była owulacja, bo zdarzały mi się niepęknięte pęcherzyki. Wyrzut LH był w czwartek, także jeśli była to w piątek pewnie. Teoretycznie termin @ to 31 sierpnia, ale ja będę czekała do 7 września z testem. Jeśli zajdę w ciążę biochemiczną to nie chce nic wiedzieć.

oj, jaki szybki odzew :) Dziekuje :)
A tak w ogole, gratuluje wam dziewczyny dwoch kreseczek :)
u mnie dopiero 20 dc, wiec za ok. 6-7 dni wszystko sie wyjasni :)
Wiatrki- jak widze, ty bedziesz kolejna "do testowania"? :)
@ powinnam miec jutro lub pojutrze. Wczoraj o 5 zrobilam test, czułość 20 i niestety negatywny :( no nic, czekam na @,co ma być, to będzie. Na razie czekam, nie planuje powtarzać testu.

@ powinnam miec jutro lub pojutrze. Wczoraj o 5 zrobilam test, czułość 20 i niestety negatywny :( no nic, czekam na @,co ma być, to będzie. Na razie czekam, nie planuje powtarzać testu.
Te testy o czulosci 20 -przed okresem mozna w sumie zapomniec, pamietam, ze w pierwszej ciazy delikatna kreska wyszla mi dopiero kilka dni po spodziewanej @, wczesniej nie bylo widac nic. Za to ten o czulosci 10 przy drugiej ciazy wyszedl dwa dni przed. Wiec u Ciebie jeszcze nie jest"po ptakach" :-) Zreszta, dopoki okresu nie ma, jesz szansa, ze sie udalo :-)
Ja w ogole nie planuje robic testow przed terminem. Gdy miesiaczka nie przyjdzie, to dopiero zatestuje.
Choc u mnie to chyba mala szansa bedzie na pozytywny test, mam juz 36 wiosen.. :/

Te testy o czulosci 20 -przed okresem mozna w sumie zapomniec, pamietam, ze w pierwszej ciazy delikatna kreska wyszla mi dopiero kilka dni po spodziewanej @, wczesniej nie bylo widac nic. Za to ten o czulosci 10 przy drugiej ciazy wyszedl dwa dni przed. Wiec u Ciebie jeszcze nie jest"po ptakach" :-) Zreszta, dopoki okresu nie ma, jesz szansa, ze sie udalo :-)
Ja w ogole nie planuje robic testow przed terminem. Gdy miesiaczka nie przyjdzie, to dopiero zatestuje.
Choc u mnie to chyba mala szansa bedzie na pozytywny test, mam juz 36 wiosen.. :/
Kochana ja mam 35... Jedno dziecko, 8 l. Wtedy niczym się nie przejmowalam. Po stracie jestem nadwrażliwa :( mnie pokusił, bo kupilam dwa dni wcześniej i jak obudziłam sie o 5 rano, to nie wytrzymałam i rzeczywiście bez sensu robic przed @

reklama
Mnie od wczoraj bolą piersi, w życiu się tak okresu nie mogłam doczekać (pierwszy po poronieniu), chciałabym żeby ten czas leciał szybciej, żebym mogła się znowu starać..

Do góry