Wiatraki
Fanka BB :)
Cześć, powodzeniaczesc dziewczyny mozna u was przycupnac?
Czekam... na @, badz na dwie kreski i tak obie pomyslalam, ze moze bedzie fajniej..czekac z wami ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć, powodzeniaczesc dziewczyny mozna u was przycupnac?
Czekam... na @, badz na dwie kreski i tak obie pomyslalam, ze moze bedzie fajniej..czekac z wami ;-)
Już przebiera nogami... [emoji16]Ja od rana kłucie i szczypanie w podbrzuszu, muszę kupić test 10
Hej, powodzonka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]czesc dziewczyny mozna u was przycupnac?
No to będziemy testować razem.Ja od rana kłucie i szczypanie w podbrzuszu, muszę kupić test 10
Ada, kiedy testowanie? jeszcze nie przejrzalam ostatnich stron, ale musze to nadrobic, by sie troche o was wiecej dowiedziecNo to będziemy testować razem.
Dziś z porannego oba pierwszy to 10 drogi 25 A widać podobnie
Kasiu gratulacje raz jeszcze wszystko na dobrej drodze!!! Ja również dziś rano zrobiłam
Z moich wyliczeń to jest końcówka 3tygodnia..26dc..
Tak naprawdę jak się zdrowo odżywiasz i masz witaminy w normie (warto zrobić wyniki) to te wszystkie suplementy są niepotrzebne bo przedobrzysz. kwas foliowy i tyle.
Mi stuknelo 30 I Też się staram o pierwsze
@ powinnam miec jutro lub pojutrze. Wczoraj o 5 zrobilam test, czułość 20 i niestety negatywny no nic, czekam na @,co ma być, to będzie. Na razie czekam, nie planuje powtarzać testu.oj, jaki szybki odzew Dziekuje
A tak w ogole, gratuluje wam dziewczyny dwoch kreseczek
u mnie dopiero 20 dc, wiec za ok. 6-7 dni wszystko sie wyjasni
Wiatrki- jak widze, ty bedziesz kolejna "do testowania"?
Te testy o czulosci 20 -przed okresem mozna w sumie zapomniec, pamietam, ze w pierwszej ciazy delikatna kreska wyszla mi dopiero kilka dni po spodziewanej @, wczesniej nie bylo widac nic. Za to ten o czulosci 10 przy drugiej ciazy wyszedl dwa dni przed. Wiec u Ciebie jeszcze nie jest"po ptakach" :-) Zreszta, dopoki okresu nie ma, jesz szansa, ze sie udalo :-)@ powinnam miec jutro lub pojutrze. Wczoraj o 5 zrobilam test, czułość 20 i niestety negatywny no nic, czekam na @,co ma być, to będzie. Na razie czekam, nie planuje powtarzać testu.
Kochana ja mam 35... Jedno dziecko, 8 l. Wtedy niczym się nie przejmowalam. Po stracie jestem nadwrażliwa mnie pokusił, bo kupilam dwa dni wcześniej i jak obudziłam sie o 5 rano, to nie wytrzymałam i rzeczywiście bez sensu robic przed @Te testy o czulosci 20 -przed okresem mozna w sumie zapomniec, pamietam, ze w pierwszej ciazy delikatna kreska wyszla mi dopiero kilka dni po spodziewanej @, wczesniej nie bylo widac nic. Za to ten o czulosci 10 przy drugiej ciazy wyszedl dwa dni przed. Wiec u Ciebie jeszcze nie jest"po ptakach" :-) Zreszta, dopoki okresu nie ma, jesz szansa, ze sie udalo :-)
Ja w ogole nie planuje robic testow przed terminem. Gdy miesiaczka nie przyjdzie, to dopiero zatestuje.
Choc u mnie to chyba mala szansa bedzie na pozytywny test, mam juz 36 wiosen.. :/