I ja również gratulujęKasiu gratulacje raz jeszcze wszystko na dobrej drodze!!! Ja również dziś rano zrobiłam:
reklama
diablica3010
mama na cały etat
Gratulacje dziewczyny
U mnie 28dc i z tego co liczyłam to 15dni od owu A od @ 4 tygKasiu gratulacje raz jeszcze wszystko na dobrej drodze!!! Ja również dziś rano zrobiłam
Z moich wyliczeń to jest końcówka 3tygodnia..26dc..
nnat.
Fanka BB :)
Zrobiłam tescior tak wyszedł (Nie z porannego moczu) widzicie czy omam mam
Kasiula, cudownie [emoji7][emoji3590][emoji3590] gratuluję [emoji3590]
Ja też wrzucę swój....ręce trzęsą mi się od godziny. Wcześnie 25dc,cykle 29dniowe....Ale druga kreska wyszla po minucie... leciutko Ale jest
! Nie wierzę ....
Ale się cieszę razem z Wami [emoji3590] jeszcze raz, gratulacje [emoji3590]
Dziewczyny znów zauważam to samo. Za 2 dni mam mieć owu wdg kalendarzyka A nie zauważam w ogóle płodnego śluzu...
Jeśli w tym cyklu się nie uda spróbuje z tym żelem...
Kochana, ja w tym cyklu prawie w ogóle nie miałam śluzu płodnego, gdzieś po owulacji minimalna ilość i była pewna że nic z tego a tu niespodzianka [emoji16]
Dziewczyny Kochane więc to dziś Ten Dzień, gdzie testy 3 różnych firm Potwierdzają wczoraj domowe lab pozytyw, a dziś wszystkie 3
Działanie było? [emoji16]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ale wysyp Gratulacje dziewczęta!!
Może w końcu wszystkie zaskoczymy jak przetarlyacie szlaki [emoji14]
Wiatraki Ty próbowałaś w tym cyklu czy zrobiłaś przerwę?
Az i ja w szoku jestem, bardzo się cieszę i trzymam kciuki za Was teraz dziewczyny [emoji3590]
Wysyp || jak grzybów po deszczu, a grzybów coraz więcej w lasach.... [emoji23]
26dc test negatywny ale robiłam o czułości 25.. 5 dni do @ dziś też jakieś klocia w podbrzuszu i zawroty glowy ale staram sobie nie wkrecac
Spróbuj za kilka dni test o czułości 10. Mi na 3 dni przed @ na teście o czułości 10 delikatny zarys wyszedł [emoji6]
Wspaniale 4 [emoji813] ja chyba nie mogę pogodzić się z tym, ze z córką decyzja i pyk, ciaza, wszystko super. Po tylu latach w końcu decyzja, że drugie i pyk, ciąża i koszmar, strata. Ciężko i smutno a teraz negatyw...
Kochana, test o większej czułości kup i sprawdź w dniu @, ja nadal trzymam kciuki i nie puszczam [emoji3590]
Ja wierzę mocno że nam wszystkim się uda. Ja przestałam myśleć w tym cyklu totalnie chodziłam do pracy zajmowała się domem i czekałam bez czytania obserwowania objawów nic
No i ekstra [emoji16]
Hej dziewczyny. Ale tu gwarno dziś. Muszę to nadrobić i poczytać ale później. Gratuluję tym co się udało. Cieszę się razem z Wami. Coraz Was tu więcej a ja mam pytanko do Was. Czy lekarz rodzinny da mi skierowanie na badania FSH, LH, prolaktyna, tsh ft3,ft4 i siarczan dhea i progesteron estradiol? Albo chociaż na połowę? Kurcze drażni mnie to że place te cholerne podatki, z wypłaty mi zabierają 700 zł a ja jeszcze musze za to wszystko płacić. Nie żebym żałowała na badania ale ja miesięcznie wydaje tysiaka na wyniki, USG, czeka mnie monitoring, kurcze coś mi się należy chyba
Nie wiem jak lekarz rodzinny, ale ja takie skierowania na hormony dostawałam od ginekologa.
Jakiego rodzaju suplementy bierzecie?
Wcześniej Folik, teraz folia Swanson. Przez chwilę też magnez, ale odstawilam, nie chce brać nic bez konsultacji z lekarzem.
Wiatraki -rozumiem ,bardzo mi przykro...ja też straciłam ciąże i stąd tyle moich pytań
a testy owulacyjne? Jakie kupujecie i jakie macie z nimi doświadczenia? Czy te z allegro paskowe są wiarygodne? Czy lepiej zainwestować w coś lepszego?
Ja kupiłam mega wielki zapas z allegro, pierwszych lepszych i spisaly się w 100%
Dziewczyny, ja codziennie się upewnię i sprawdzam czy kreski ciemnieja, boję się żeby nie okazało się to jakimś snem.... Czuję się jak jakaś wariatka, ale... Do wizyty jeszcze tyle czasu.
Jeszcze katar jakiś paskudny mnie dopadł [emoji17]
Nnat ja też się czuje jak we śnie.... boję się że testy mogą się mylić. Teraz już nie będę ich powtarzać tylko w piątek w termin @ pójdę na bete bo do wizyty u lekarza nie wyrobie! Powinno się iść w 7tygodniu Ale ja chyba podejdę w 5tym
Każdy organizm inaczej reaguje. Ja w 1wszej ciąży dopiero w 2gim m-cu miałam pobolewania. Obecnie żadnych zmian.Wiecie co mam takie coś dziwne bo z rana nie bolą mnie piersi A popołudniu już tak czy to normalne ?
Ja się boję no wiesz żeby nie poleciało i jeszcze 2 dni do pracy muszę iść potem 4 dni wolnego i do giną pójdęKażdy organizm inaczej reaguje. Ja w 1wszej ciąży dopiero w 2gim m-cu miałam pobolewania. Obecnie żadnych zmian.
Wiatraki
Śliczne testy ♥ nie będę robiła, poczekam na @ raptem 1-2dni. Wytrzymam co ma być, to będzie :*Kasiula, cudownie [emoji7][emoji3590][emoji3590] gratuluję [emoji3590]
Ale się cieszę razem z Wami [emoji3590] jeszcze raz, gratulacje [emoji3590]
Kochana, ja w tym cyklu prawie w ogóle nie miałam śluzu płodnego, gdzieś po owulacji minimalna ilość i była pewna że nic z tego a tu niespodzianka [emoji16]
Działanie było? [emoji16]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Az i ja w szoku jestem, bardzo się cieszę i trzymam kciuki za Was teraz dziewczyny [emoji3590]
Wysyp || jak grzybów po deszczu, a grzybów coraz więcej w lasach.... [emoji23]
Spróbuj za kilka dni test o czułości 10. Mi na 3 dni przed @ na teście o czułości 10 delikatny zarys wyszedł [emoji6]
Kochana, test o większej czułości kup i sprawdź w dniu @, ja nadal trzymam kciuki i nie puszczam [emoji3590]
No i ekstra [emoji16]
Nie wiem jak lekarz rodzinny, ale ja takie skierowania na hormony dostawałam od ginekologa.
Wcześniej Folik, teraz folia Swanson. Przez chwilę też magnez, ale odstawilam, nie chce brać nic bez konsultacji z lekarzem.
Ja kupiłam mega wielki zapas z allegro, pierwszych lepszych i spisaly się w 100%
Dziewczyny, ja codziennie się upewnię i sprawdzam czy kreski ciemnieja, boję się żeby nie okazało się to jakimś snem.... Czuję się jak jakaś wariatka, ale... Do wizyty jeszcze tyle czasu.
Jeszcze katar jakiś paskudny mnie dopadł [emoji17]Zobacz załącznik 1011504
reklama
nnat.
Mi dwa zostały więc... [emoji23] Siła rzeczy też już nie będę. Zrobię pewnie jutro i jeden pamiatkowy z dwoma wyraźnym krechami. Z tamtej ciąży też mam test zachowany [emoji6]Nnat ja też się czuje jak we śnie.... boję się że testy mogą się mylić. Teraz już nie będę ich powtarzać tylko w piątek w termin @ pójdę na bete bo do wizyty u lekarza nie wyrobie! Powinno się iść w 7tygodniu Ale ja chyba podejdę w 5tym
To wy szybciutko idziecie, u mnie będzie 6+1 albo 6+5 zależy na który termin się zdecyduje. I nie wiem czy betę robić. Maz mnie stopuje, mówi żeby sobie darować, ale ja zrobię chyba ta betę i progesteron, może w przyszłym tygodniu przed wizytą że 2-3 dni.Ja się boję no wiesz żeby nie poleciało i jeszcze 2 dni do pracy muszę iść potem 4 dni wolnego i do giną pójdę
Wiecie, że to mało co będzie widać...?