reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Nnat w 1wszej ciąży byłam u gina na koniec 5tyg i już mi potwierdził że jest ciąża. Ale oczywiście na bicie serduszka musiałam czekać jeszcze ok
2 tyg...

Nnat w 1wszej ciąży byłam u gina na koniec 5tyg i już mi potwierdził że jest ciąża. Ale oczywiście na bicie serduszka musiałam czekać jeszcze ok
2 tyg...

U mnie ta wizyta serduszkowa poprzednio "nie wyszła" dlatego teraz wolę żyć nieświadomie jeszcze przez chwilkę i pójść w 7 tygodniu....
2 tyg...

Dzisiaj miałam dostać @, od wczoraj mam dziwne plamienia brązowo-szare... ból w podbrzuszu :/ chyba dalej żyję nadzieją fasolki, mimo że wczoraj test nie wskazał nawet na cień drugiej kreski :-(

Dziewczyny super że ranne testy potwierdzają wczorajsze wiadomości.
Ja w pracy nie mogę się skupić a po drugie taka u mnie w nocy burza była i ulewny deszcz ze jestem niewyspana na maxa.
Bije się z myślami czy dziś testować ale chyba los to rozstrzygnie bo nie wiem czy uda mi się test kupić.

Dziewczyny jeśli chodzi o kwas foliowy, to brałam to od lutego, ale teraz zlecono mi pregna start i tam są 2 rodzaje kwasu, więc osobno już nie biorę dodatkowego, jeśli biorę tą pregne??

Dzisiaj miałam dostać @, od wczoraj mam dziwne plamienia brązowo-szare... ból w podbrzuszu :/ chyba dalej żyję nadzieją fasolki, mimo że wczoraj test nie wskazał nawet na cień drugiej kreski :-(
Spróbuj jutro rano jeszcze [emoji6]
Dziewczyny super że ranne testy potwierdzają wczorajsze wiadomości.
Ja w pracy nie mogę się skupić a po drugie taka u mnie w nocy burza była i ulewny deszcz ze jestem niewyspana na maxa.
Bije się z myślami czy dziś testować ale chyba los to rozstrzygnie bo nie wiem czy uda mi się test kupić.
A u nas dzisiaj taki ukrop....
Trzymam kciuki, dawaj znać jak będziesz testować [emoji8]
Dziewczyny jeśli chodzi o kwas foliowy, to brałam to od lutego, ale teraz zlecono mi pregna start i tam są 2 rodzaje kwasu, więc osobno już nie biorę dodatkowego, jeśli biorę tą pregne??
Nie bierzesz już dodatkowo [emoji6]

reklama
czesc dziewczyny :) mozna u was przycupnac? ;)
Czekam... na @, badz na dwie kreski :p i tak obie pomyslalam, ze moze bedzie fajniej..czekac z wami ;-)

Do góry