Mamcia_86
Fanka BB :)
Ja mam za wysoką, ale nie mam plamień pomiędzyA sprawdzałas poziom prolaktyny? Gdy są plamienia pomiędzy @ to przeważnie oznacza problem z prolaktyna. A jak jest wysoka to trudno jest zajsc w ciążę
Bardzo współczuję Tobie i Twojej rodzinie. Dzięki Bogu, że Twój brat został znaleziony. Niech będzie zdrowy i modlę się o pokój ducha dla niego, by nie miał więcej takich myśliDziewczyny wybaczcie brak aktywności ale mam straszne problemy
Jestem załamana mam doła kłębek nerwowo niepokoju nie śpię od wczoraj.
Mój brat po spożyciu alkoholu i po najedzeniu się jakichś tabletek próbował wczoraj popełni. Samobójstwo próbował się powiesić na szczęście został szybko znaleziony i żyje
Lekarz mówi że stan jest krytyczny ciągle zagrożenie życia i niedotlenienie muzgu nie wiedzą jeszcze w jakim stopniu minęło 24godz a oni nadal nic nie chcą powiedzieć boje sir strasznie.
Półtorej roku temu zginol mój tato teraz akcja z bratem już nie mam sil.
Mama załamana na tabletkach ciągle płacze drugi brat w szpitalu u psychologa bo to on znalazł brata i go zaczol ratować
Boże dziewczyny co mnie jeszcze w życiu spotka leżę becze brak mi sił boje się co będzie dalej
Przepraszam ale muszę się wygadać nie mam sił
Moim zdaniem pozytywne. A jakiej to firmy?A jak oceniacie dzisiejsze testy ? Patrzymy od dolu...Pierwszy zrobiony o 12 drugi o 16 a trzeci o 21.
Ja tez tak robię, czytałam to na blogu mama ginekologPo stosunku powinno się poleżeć 15-30 minut. Później siusiu i kąpiel. Tak słyszałam i tak stosuje
Mój mąż by się zdziwił, jakbym nagle zrobiła wtedy świecęOo też się stosuję do tych 30 min. Wczoraj to nawet świecę robiłam przez jakieś 10 min