reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ja to chyba juz stracilam nadzieje ze teraz sie udalo. Skoro testy Wam pokazuja przed @ chociaz bladzioche kreske druga, a u mnie 4dni po terminie @ i nic nawet cienia.. chociaz piersi mnie bola żyły wylazly .. ale to chyba nie to... :(

@nnat. to mnie pocieszylaś, że te testy po prostu tak wychodzą. Wychodzi na to, że owulacja się przesunie, zatem czekam na śluz.

Trochę Ci zazdroszczę tego wykanczania mieszkania, a trochę nie. My zmagaliśmy się z tym rok temu i jak sobie przypomnę ile było z tym zachodu to głowa boli. Ale z perspektywy czasu to wspaniałe wspomnienia [emoji7] i ogromna duma z tego co jest teraz.
Czekaj cierpliwie :)

Jejku, a ja już mam dość tego.... Jeszcze godziny mojej pracy mnie cholernie ograniczają nic nie idzie załatwić, wszystkie decyzje podejmowane są w 10-20 minut... Płytki do łazienki wybraliśmy w 10 minut ale 20 minut przed zamknięciem sklepu... Jak oszołomy jakieś, dobrze tylko że efekt nie jest zły.... Jakbym miała się latami wkurzac, że coś nie gra to bym chyba oszalała :D
Chociaż łazienka mi się nie podobała dopóki nie obsadzili wanny i nie pomontowali toalety, umywalki i reszty.... Mam nadzieję że tak samo będzie z kuchnią, no kolor ścian mnie dobija i z panelami, bo to był kompromis między tym co mnie się podoba a mojemu K..... :D
Podoba nam się to samo niby a jak przyszło co do czego to jak dwa światy :D

Oby oby :) dobre nastawienie to podstawa! :)
Ja czekan nadal na rozwój sytuacji, 4dni po @oby nie zawitala przez weekend to w poniedziałek na betę się wybiorę.
Kochana, próbuj może jeszcze test zrobić przez weekend? A jak nic to w pon na betę biegnij, chociaż ja bym już dawno poszła znając moje zniecierpliwienie..

Hej Kochane jak tam u was ile jeszcze do terminu @ ? To czekanie jest niemożliwe :)
Och, kawał czasu, ja też teraz na owulacje czekam... I tylko nogami przebiera, tak się doczekać nie mogę.... :D

Mieszkam 10km od Lublina dlatego tak wpisałam w sumie to okolice Lublina ale wpisane Lublin. A Ty z Lublina
O proszę! :) ja się osiedlilam w Lublinie, mieszkam tu od 8 lat :)

Ja właśnie najbardziej nie lubie tego okresu od miesiączki do owulacji :/ potem to chociaż jest nadzieja;)
A ja chyba wolę w tą stronę, tak się cieszę, że aż prawie po ścianach chodzę :D a niecierpliwa jaka przy tym jestem..... No ale nic nie zrobię poza wieczornymi testami owulacyjnymi, a po owulacji to bym dzień w dzień a najlepiej 3x dziennie testy robiła bo może akurat.... :D chora głowa..... :D

dobra, te plamienia mnie dobijaly i zrobilam test, 3 dni orzed @ w poludnie, wiec nie z pierwszego moczu. Wydaje mi sie ze bieli wizira nie ma, ale zobaczymy jutro z pierwszego zrobie.Zobacz załącznik 1002790
Kochana aaaa, biegnij potwierdzić beta! Jeszcze bardzie przebiera nogami, już chcę gratulować!!!!! :D

Ja to chyba juz stracilam nadzieje ze teraz sie udalo. Skoro testy Wam pokazuja przed @ chociaz bladzioche kreske druga, a u mnie 4dni po terminie @ i nic nawet cienia.. chociaz piersi mnie bola żyły wylazly .. ale to chyba nie to... :(
Kochana testy czasami i kilka dni po mogą pokazać wynik... Nie trać nadziei!!! :)

reklama
Czekaj cierpliwie :)

Jejku, a ja już mam dość tego.... Jeszcze godziny mojej pracy mnie cholernie ograniczają nic nie idzie załatwić, wszystkie decyzje podejmowane są w 10-20 minut... Płytki do łazienki wybraliśmy w 10 minut ale 20 minut przed zamknięciem sklepu... Jak oszołomy jakieś, dobrze tylko że efekt nie jest zły.... Jakbym miała się latami wkurzac, że coś nie gra to bym chyba oszalała :D
Chociaż łazienka mi się nie podobała dopóki nie obsadzili wanny i nie pomontowali toalety, umywalki i reszty.... Mam nadzieję że tak samo będzie z kuchnią, no kolor ścian mnie dobija i z panelami, bo to był kompromis między tym co mnie się podoba a mojemu K..... :D
Podoba nam się to samo niby a jak przyszło co do czego to jak dwa światy :D

Kochana, próbuj może jeszcze test zrobić przez weekend? A jak nic to w pon na betę biegnij, chociaż ja bym już dawno poszła znając moje zniecierpliwienie..

Och, kawał czasu, ja też teraz na owulacje czekam... I tylko nogami przebiera, tak się doczekać nie mogę.... :D

O proszę! :) ja się osiedlilam w Lublinie, mieszkam tu od 8 lat :)

A ja chyba wolę w tą stronę, tak się cieszę, że aż prawie po ścianach chodzę :D a niecierpliwa jaka przy tym jestem..... No ale nic nie zrobię poza wieczornymi testami owulacyjnymi, a po owulacji to bym dzień w dzień a najlepiej 3x dziennie testy robiła bo może akurat.... :D chora głowa..... :D

Kochana aaaa, biegnij potwierdzić beta! Jeszcze bardzie przebiera nogami, już chcę gratulować!!!!! :D

Kochana testy czasami i kilka dni po mogą pokazać wynik... Nie trać nadziei!!! :)
Czasem te decyzje podjęte w 10 minut są lepsze niż zastanawianie się dniami i nocami:) to ciekawy czas teraz masz:) może dzięki temu się wyluzujesz i pójdzie gładko w tym miesiącu;):)

Do góry