reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Czekaj cierpliwie :)

Jejku, a ja już mam dość tego.... Jeszcze godziny mojej pracy mnie cholernie ograniczają nic nie idzie załatwić, wszystkie decyzje podejmowane są w 10-20 minut... Płytki do łazienki wybraliśmy w 10 minut ale 20 minut przed zamknięciem sklepu... Jak oszołomy jakieś, dobrze tylko że efekt nie jest zły.... Jakbym miała się latami wkurzac, że coś nie gra to bym chyba oszalała :D
Chociaż łazienka mi się nie podobała dopóki nie obsadzili wanny i nie pomontowali toalety, umywalki i reszty.... Mam nadzieję że tak samo będzie z kuchnią, no kolor ścian mnie dobija i z panelami, bo to był kompromis między tym co mnie się podoba a mojemu K..... :D
Podoba nam się to samo niby a jak przyszło co do czego to jak dwa światy :D

Mi moja łazienka też się nie podobała dopoki wszystkiego nie zamontowali. To tak chyba jest zawsze, armatura i meble dużo dają [emoji6]
Najśmieszniejsze było jak już w Leroy w każdym dziale nas znali i się uśmiechali jak znowu nas widzieli [emoji23] byliśmy tam prawie codziennie przez ponad miesiąc, więc całą ekipę poznaliśmy [emoji16]

reklama
Mi moja łazienka też się nie podobała dopoki wszystkiego nie zamontowali. To tak chyba jest zawsze, armatura i meble dużo dają [emoji6]
Najśmieszniejsze było jak już w Leroy w każdym dziale nas znali i się uśmiechali jak znowu nas widzieli [emoji23] byliśmy tam prawie codziennie przez ponad miesiąc, więc całą ekipę poznaliśmy [emoji16]
My tak codziennie praktycznie w obi jesteśmy :p i od poniedziałku codziennie w Ikea.... :D już mam dość :D w obi też już gość się do nas uśmiecha i podpytuje :D

Mam testy domowe laboratorium, myślałam, że są ok, dwa cykle temu dobrze pokazywały, chyba [emoji16] najgorzej, że śluzu płodnego nawet nie mam, jakoś mega dziwnie w tym cyklu to wszystko wygląda [emoji53]
Miałam te same. I wychodziły podobnie. W każdym bądź razie nie użyje ich 2 raz
dobra, te plamienia mnie dobijaly i zrobilam test, 3 dni orzed @ w poludnie, wiec nie z pierwszego moczu. Wydaje mi sie ze bieli wizira nie ma, ale zobaczymy jutro z pierwszego zrobie.Zobacz załącznik 1002790
Jutro już zobaczysz mocniejsza kreche!

Cichutko gratuluję!

Ale ostatnio wysyp fasolek ! Oby tak dalej to motywuje [emoji3059]

Ja zapisałam się na wizytę do 2 gina. Zobaczymy co powie 2 lekarz. Czy faktycznie muszę się jeszcze powstrzymywać. A jeśli tak czy nie można toxo leczyć jeszcze jakoś inaczej

Miałam te same. I wychodziły podobnie. W każdym bądź razie nie użyje ich 2 raz Jutro już zobaczysz mocniejsza kreche!

Cichutko gratuluję!

Ale ostatnio wysyp fasolek ! Oby tak dalej to motywuje [emoji3059]

Ja zapisałam się na wizytę do 2 gina. Zobaczymy co powie 2 lekarz. Czy faktycznie muszę się jeszcze powstrzymywać. A jeśli tak czy nie można toxo leczyć jeszcze jakoś inaczej
Mi te testy dwa cykle temu ładnie wychodziły, a teraz jest jak jest. 6 dzień prawie pozytyw [emoji849]
W przyszłym miesiącu jak się teraz nie uda żadnych testów używać nie będę chyba.

Fajnie, że skonsultujesz u drugiego. Co dwie opinie to nie jedna [emoji4] oby miał dla Ciebie dobre wieści!

Mi te testy dwa cykle temu ładnie wychodziły, a teraz jest jak jest. 6 dzień prawie pozytyw [emoji849]
W przyszłym miesiącu jak się teraz nie uda żadnych testów używać nie będę chyba.

Fajnie, że skonsultujesz u drugiego. Co dwie opinie to nie jedna [emoji4] oby miał dla Ciebie dobre wieści!
Bo wiesz... Nie chce nakręcac bo np w moim przypadku się to nie sprawdziło ale często jest tak że testy owu wykrywają wczesną ciążę

Bo wiesz... Nie chce nakręcac bo np w moim przypadku się to nie sprawdziło ale często jest tak że testy owu wykrywają wczesną ciążę
Wiem, wiem... Przez chwilę miałam nadzieję. Po tym dziwnym pobolewaniu brzucha i tylu prawie pozytywnych zrobiłam też ciążowy. Chociaż to teoretycznie niemożliwe, bo @ była i to konkretna. Ale śnieżna biel, więc nic z tego walczymy dalej. Dziś już normalnie czuje jajnik jak na owu, będzie pewnie na dniach. Zapobiegawczo jak to mąż mówi "dowalamy do pieca" co dwa dni od 10 dc [emoji23]

reklama
Do góry