reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Zaczynam z nimi przygode.. Wiem ze to jeszcze nie jest pozytywny wynik, ale jak jutro.zrobie i kreski beda takie same to wynik będzie pozytywny i owu nastąpi w ciągu 24h?

Załączniki

• 20190724_172936~2.jpg
    20190724_172936~2.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 78
Zaczynam z nimi przygode.. Wiem ze to jeszcze nie jest pozytywny wynik, ale jak jutro.zrobie i kreski beda takie same to wynik będzie pozytywny i owu nastąpi w ciągu 24h?
Już dziś zadbaj o dostawę ;) i co 2 dni to samo tj.przytulanie :p
Owu pojawia się w przedziale 24-36h od pozytywnego a plemnik żyje 3-5 dni warto zacząć ciut wcześniej niż noc za późno

A mi mocno wyszly zyly na piersiach i az widoczne sa wyzej na klatce piersiowej :szok: czekam az cos sie cos pojawi albo @ albo || ale chyba raczej@ bo cos pobolewaja bardzo delikatnie jakby jajniki.. juz sama nie wiem ..
Oooo może będą 2 kreski!!

Też biorę folik. A któraś z Was bierze metylowany kwas foliowy?

reklama
Mam mutacje pai i lekarz mówił ze skoro nie robię mthfr to lepiej brać metylowany . I tez tak biorę . Konsultowałam to z innymi lekarzami bo biorę tez ovarin który ma zwykły kwas foliowy i niema problemu z przyjmowaniem obu
O kurczę a mi powiedziano że nie mogę obu, a jeśli chce zmienić to muszę 2 tyg przerwy między jednym A drugim

Do góry