reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Zaczynam z nimi przygode.. Wiem ze to jeszcze nie jest pozytywny wynik, ale jak jutro.zrobie i kreski beda takie same to wynik będzie pozytywny i owu nastąpi w ciągu 24h?

Załączniki

• 20190724_172936~2.jpg
    20190724_172936~2.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 80
Zaczynam z nimi przygode.. Wiem ze to jeszcze nie jest pozytywny wynik, ale jak jutro.zrobie i kreski beda takie same to wynik będzie pozytywny i owu nastąpi w ciągu 24h?
Już dziś zadbaj o dostawę ;) i co 2 dni to samo tj.przytulanie :p
Owu pojawia się w przedziale 24-36h od pozytywnego a plemnik żyje 3-5 dni warto zacząć ciut wcześniej niż noc za późno

A mi mocno wyszly zyly na piersiach i az widoczne sa wyzej na klatce piersiowej :szok: czekam az cos sie cos pojawi albo @ albo || ale chyba raczej@ bo cos pobolewaja bardzo delikatnie jakby jajniki.. juz sama nie wiem ..
Oooo może będą 2 kreski!!

Też biorę folik. A któraś z Was bierze metylowany kwas foliowy?

reklama
Mam mutacje pai i lekarz mówił ze skoro nie robię mthfr to lepiej brać metylowany . I tez tak biorę . Konsultowałam to z innymi lekarzami bo biorę tez ovarin który ma zwykły kwas foliowy i niema problemu z przyjmowaniem obu
O kurczę a mi powiedziano że nie mogę obu, a jeśli chce zmienić to muszę 2 tyg przerwy między jednym A drugim

Do góry