reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Nadal nie ma śladu miesiączki, za to ciężko mi się siusia :/ niech ten dzień się skończy, serio...
Sprawdziłam nawet szyjke macicy (trochę chcąc sprawdzić, czy czasem nie ma już brazowawego sluzu), ale mam jakby wszystko opuchnięte, bardzo nisko i miękko :/

reklama
Nadal nie ma śladu miesiączki, za to ciężko mi się siusia :/ niech ten dzień się skończy, serio...
Sprawdziłam nawet szyjke macicy (trochę chcąc sprawdzić, czy czasem nie ma już brazowawego sluzu), ale mam jakby wszystko opuchnięte, bardzo nisko i miękko :/
Jak szyja nisko to @ i jeszcze otwarta musi być

Przy okazji powtórzę pytanie z wczoraj, polecacie coś konkretnego z kwasem foliowym??
Ja biorę cały czas Folik, kończy mi się i zastanawiam się czy pociągnac dalej czy wziąć jakiś suplement z innymi składnikami. Folik w sumie jest w lekiem więc to cały czas mnie skłania żeby pozostać przy nim, jest gwarancja że jest tam to, co pisze producent a nie jak w suplementach.... :)
Ja biorę Inofolic. W pierwszej ciąży pomógł mi wyregulować okres i zająć czymś myśli;)

Normalnie załamka... @ miała być niedziela /poniedziałek a w nocy miałam brązowy śluz i dziś już się rozkrecilo. Niepokoi mnie, że krew jest praktycznie brązowa a nie żywo czerwona, jak na początku miesiączki... Jeszcze 4-5 dni przed terminem
Ja zawsze na początku, czyli pierwszego dnia mam brązową. Taka ciemna a dopiero na drugi dzień jest zywoczerwo a

Normalnie załamka... @ miała być niedziela /poniedziałek a w nocy miałam brązowy śluz i dziś już się rozkrecilo. Niepokoi mnie, że krew jest praktycznie brązowa a nie żywo czerwona, jak na początku miesiączki... Jeszcze 4-5 dni przed terminem
no ja w tym cyklu tak samo, mam 5 dni do @ brzuch pobolewa. A duzo masz krwi? bo ja to mam taka ciemna, brazowa i malo

Nie załamuje mnie jeszcze bardziej :(

Znam ten ból niestety

Z pierwszym dzieckiem poszło mi tak szybko, a teraz... Choć to było kilka lat temu. Mam nadzieję, że teraz zaskoczy, bo mam mieć monitoring i zastrzyk, jak będzie pęcherzyk
Moze to głupie pytanie. Ale skąd wy wiecie że pęcherzyki nie pękają. I czym to się potem objawia

reklama
Do góry