Hostessa92
Zaciekawiona BB
Wiem właśnie i wcale mnie to nie pocieszawe wxzwsnej ciazy szyjka powinna byc wysoko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem właśnie i wcale mnie to nie pocieszawe wxzwsnej ciazy szyjka powinna byc wysoko
Czułam wczoraj jajniki, lekki bólJak są skrzepy to jest @ jak nie to może być implantacja A brzuch Cię boli jak podczas @ bo ma nie boleć jak się zagniezdza tak wyczytalam
Z monitoringu. Przy wysokiej prolaktynie mają problem z peknieciemMoze to głupie pytanie. Ale skąd wy wiecie że pęcherzyki nie pękają. I czym to się potem objawia
Uuuu, czekamy czekamy, liczę na dwie kreseczki!A mi mocno wyszly zyly na piersiach i az widoczne sa wyzej na klatce piersiowej czekam az cos sie cos pojawi albo @ albo || ale chyba raczej@ bo cos pobolewaja bardzo delikatnie jakby jajniki.. juz sama nie wiem ..
Ja biorę Inofolic. W pierwszej ciąży pomógł mi wyregulować okres i zająć czymś myśli
I ja skusilam się na Folik, jednak to lek, a i cena dużo nizsza, a z kasą teraz tak sobie, jak to przy wykańczaniu mieszkania.....Ja kupilm Raz Femibion 0 ale wróciłam do FOLIKA bo przedawkowała witaminy
Myślę, że to dobry znakA mi mocno wyszly zyly na piersiach i az widoczne sa wyzej na klatce piersiowej czekam az cos sie cos pojawi albo @ albo || ale chyba raczej@ bo cos pobolewaja bardzo delikatnie jakby jajniki.. juz sama nie wiem ..
Ja również biorę Folik. Wydaje mi się że chyba jest wystarczający..... jeśli nie ma się żadnych zaburzeń w wynikach.Przy okazji powtórzę pytanie z wczoraj, polecacie coś konkretnego z kwasem foliowym??
Ja biorę cały czas Folik, kończy mi się i zastanawiam się czy pociągnac dalej czy wziąć jakiś suplement z innymi składnikami. Folik w sumie jest w lekiem więc to cały czas mnie skłania żeby pozostać przy nim, jest gwarancja że jest tam to, co pisze producent a nie jak w suplementach....
Tez biorę folik juz od jakiegos czasu podobno najlepszy tak juz kilku lekarzy mi mowilo bo jest lekiem a nie suplementem i cena do 20 zl max.
Dzięki za odpowiedzi, kupiłam folik, 90 tab za 18,99 złJa również biorę Folik. Wydaje mi się że chyba jest wystarczający..... jeśli nie ma się żadnych zaburzeń w wynikach.