reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Jak są skrzepy to jest @ jak nie to może być implantacja A brzuch Cię boli jak podczas @ bo ma nie boleć jak się zagniezdza tak wyczytalam
Czułam wczoraj jajniki, lekki ból
Moze to głupie pytanie. Ale skąd wy wiecie że pęcherzyki nie pękają. I czym to się potem objawia
Z monitoringu. Przy wysokiej prolaktynie mają problem z peknieciem

A mi mocno wyszly zyly na piersiach i az widoczne sa wyzej na klatce piersiowej :szok: czekam az cos sie cos pojawi albo @ albo || ale chyba raczej@ bo cos pobolewaja bardzo delikatnie jakby jajniki.. juz sama nie wiem ..

A mi mocno wyszly zyly na piersiach i az widoczne sa wyzej na klatce piersiowej :szok: czekam az cos sie cos pojawi albo @ albo || ale chyba raczej@ bo cos pobolewaja bardzo delikatnie jakby jajniki.. juz sama nie wiem ..
Uuuu, czekamy czekamy, liczę na dwie kreseczki! :)
Ja biorę Inofolic. W pierwszej ciąży pomógł mi wyregulować okres i zająć czymś myśli;)
Ja kupilm Raz Femibion 0 ale wróciłam do FOLIKA bo przedawkowała witaminy :)
I ja skusilam się na Folik, jednak to lek, a i cena dużo nizsza, a z kasą teraz tak sobie, jak to przy wykańczaniu mieszkania..... :D
Dzięki Kochane za odpowiedzi :*

Tez biorę folik juz od jakiegos czasu podobno najlepszy tak juz kilku lekarzy mi mowilo bo jest lekiem a nie suplementem i cena do 20 zl max.

Przy okazji powtórzę pytanie z wczoraj, polecacie coś konkretnego z kwasem foliowym??
Ja biorę cały czas Folik, kończy mi się i zastanawiam się czy pociągnac dalej czy wziąć jakiś suplement z innymi składnikami. Folik w sumie jest w lekiem więc to cały czas mnie skłania żeby pozostać przy nim, jest gwarancja że jest tam to, co pisze producent a nie jak w suplementach.... :)
Ja również biorę Folik. Wydaje mi się że chyba jest wystarczający..... jeśli nie ma się żadnych zaburzeń w wynikach.

Tez biorę folik juz od jakiegos czasu podobno najlepszy tak juz kilku lekarzy mi mowilo bo jest lekiem a nie suplementem i cena do 20 zl max.
Ja również biorę Folik. Wydaje mi się że chyba jest wystarczający..... jeśli nie ma się żadnych zaburzeń w wynikach.
Dzięki za odpowiedzi, kupiłam folik, 90 tab za 18,99 zł :D
Tanie, a dobre! :D

reklama
hej dziewczyny, przeczytałam część Waszych historii. Trzymam kciuki za te którym się nie udało w tym cyklu (aby następny przyniósł upragnione II) jak i za te które jeszcze czekają na dwie kreseczki. U mnie 3 cykl starań, narazie początki ale i tak jest to dla mnie frustrujące. W tym cyklu owulacja była chyba koło poniedziałku (robilam testy owu w niedzielę i poniedziałek był pozytywny, wczoraj już jedna kreseczka) termin @ na 5 sierpnia więc jeszcze długo będę czekać, ale mam jakieś wewnętrzne przeczucie, że nic z tego nie będzie. podejrzewam, że mogę mieć niedoczynność tarczycy, bo ciągle jest mi zimno i chce mi się spać. (a w pierwszej ciąży musiałam brać eutyrox) w przyszłym tygodniu pójdę do lekarza po skierowanie na badanie.

Do góry