reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziś termin @ i nie testowałaś? A bym nie wytrzymała :) ja termin @ mam za tydzień i wiem że nie dam rady i będę wcześniej testować ;)
Nie nie testowałam :D Testowałam w poniedziałek i było za wcześnie i wyszedł negatywny więc teraz nie chcę się denerwować :D Moja pani doktor powiedziała, że ona jak była w ciąży to w dniu @ domowy był negatywny a wyszedł pozytywny dopiero po ponad tygodniu od terminu. Jak nie dostanę do końca tygodnia @ to pójdę w poniedziałek na betę :)

Ale serio dziewczyny jeśli to ciąża, a w sumie czuję się bardzo dziwnie, to sprawdzi się powiedzenie, że to się dzieje zawsze w nieodpowiednim momencie! :D

Półtora miesiąca temu dowiedziałam się, że pogorszyło się PCOS i mam torbiele. Więc daliśmy sobie spokój, zaczęłam szukać nowej pracy żeby mieć na przyszłość umowę o pracę, zmobilizowałam się, żeby dostać się do dużej i wiodącej firmy, przeszłam już 2/3 rekrutacji i jak się okaże, ze to ciąża, to naprawdę nie wiem czy śmiać się czy płakać haha :D Zwłaszcza, że teraz mam swoją działalność, więc nie miałabym L4 ani macierzyńskiego...

Ale przecież wiele związków radzi sobie na jednej pensji a mój ukochany zarabia dobrze, więc przecież damy sobie radę, co mamy nie dać!

Ale na razie nie chcę się nastawiać w żadną stronę! Na razie odpoczywam w domu, mam lekkie nudności i czasami coś tam zaboli. Brodawki się powiększyły. Czekam czy przyjdzie @ :D

Ja dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test :/ mi zostało 6 dni do @ . Zastanawia mnie ta temperatura 22dc wzrosła mi do 36,7 i się utrzymuje a wczoraj w ciągu dnia miałam 37 stopni. Dziwny jest ten nasz organizm

reklama
Do góry