Tak tak ja wiem ale rano mierzyłam o tej samej porze i było 36,7 a później mierzyłam bo myślałam ze mam gorączkę bo miałam dreszcze i wgl tak mi zimno było że szok. Ale dziś jest już gitW ciagu dnia to juz chyba lipa, nie patrzy się na to tylko o tej samej porze
reklama
Ehhh no niestety tak. Ale jeszcze nic straconego może za 6 dni wyjdzie pozytywny zobaczymyI jak tescik ? Negatyw?:/
Smerfetka94
Fanka BB :)
U mnie za to tempka spadla po owulce, nie wiem o co chodzi. W zeszlym cyklu utrzymywal sie fajnie do dnia @Tak tak ja wiem ale rano mierzyłam o tej samej porze i było 36,7 a później mierzyłam bo myślałam ze mam gorączkę bo miałam dreszcze i wgl tak mi zimno było że szok. Ale dziś jest już git
Smerfetka94
6 dni to bardzo duzo, wszystko moze się zmienicEhhh no niestety tak. Ale jeszcze nic straconego może za 6 dni wyjdzie pozytywny zobaczymy
bleucoco
6 dni to dużo. Bardzo często dopiero tydzień po spodziewanej @ test wychodzi pozytywnie. U każdej kobiety betaHCG przyrasta inaczej, w innym terminie doszło do owulacji, zapłodnienia lub implantacji zarodka. W dodatku jeśli dużo pijesz i chodzisz często do toalety mocz jest rozwodniony i test może nie wykryć w ogóle wzrostu hormonu ciążowego.Ja dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test :/ mi zostało 6 dni do @ . Zastanawia mnie ta temperatura 22dc wzrosła mi do 36,7 i się utrzymuje a wczoraj w ciągu dnia miałam 37 stopni. Dziwny jest ten nasz organizm
Dlatego ja na razie boję się testować po raz kolejny, bo już raz próbowałam na 4 dni przed terminem. Jakby wyszedł negatywy to i tak dalej bym miała poczucie, że nie wiem na czym stoję, bo test może być fałszywie negatywny.
bleucoco
Jak spada to może nie doszło do pęknięcia pęcherzyka? Ja tak miałam w zeszłym miesiącu. Temp. nie wzrosła nawet mimo suplementacji duphastonu na podtrzymanie ewentualnej ciąży.U mnie za to tempka spadla po owulce, nie wiem o co chodzi. W zeszlym cyklu utrzymywal sie fajnie do dnia @
W tym miesiącu odwrotnie. Temp. wzrosła prawie o 1 stopień jeszcze w trakcie dni płodnych, a zazwyczaj wzrastała po ich zakończeniu.
AsiaIN
Czy ktoś moze mi odpowiedziec ?Dziewczyny,a powiedzcie mi na jaki koszt badań hormonów teraz sie nastawic w Polsce? Ze skierowaniem i bez. Moj gin pewnie skierowanie mi da, ale wole wiedziec tak i tak. TSH, T3 T4 Progesteron i nie wiem coz tam jeszcze bedzie.
Smerfetka94
Nie mam pojecia. Jajnik czulam jak zawsze.Jak spada to może nie doszło do pęknięcia pęcherzyka? Ja tak miałam w zeszłym miesiącu. Temp. nie wzrosła nawet mimo suplementacji duphastonu na podtrzymanie ewentualnej ciąży.
W tym miesiącu odwrotnie. Temp. wzrosła prawie o 1 stopień jeszcze w trakcie dni płodnych, a zazwyczaj wzrastała po ich zakończeniu.
Tempka utrzymuje sie na 36,7-36,8 .
Z tym ze jestem niedokladna i nie mierze o podobej godzinie, moze przez to
Fado123
Nie powiem Ci dokładnie , morfologia jest tania około 15zl , tsh chyba koło 30zl jeśli zrobisz do tego ft3i4 to więcej ,nie wiem co jeszcze Ci zleci koło 100zł musisz liczyćCzy ktoś moze mi odpowiedziec ?
reklama
O to jeszcze masz czas, to będziemy czekać na kolejny tescik, oby był już pozytywny [emoji8]Ehhh no niestety tak. Ale jeszcze nic straconego może za 6 dni wyjdzie pozytywny zobaczymy