Asia28BK
Fanka BB :)
U mnie dziś 10 dc więc już lada chwila zaczynamy kolejne starania:-)A skad jesteście, jeśli mozna wiedziec?
Ja z malopolski:-) a Ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dziś 10 dc więc już lada chwila zaczynamy kolejne starania:-)A skad jesteście, jeśli mozna wiedziec?
U mnie 12 dc więc również zaczynamy, co oznacza że testować będziemy w podobnym czasie. Ja się nie nastawiam, ale kupiliśmy żel i mój m. Dużo suplementów zaczął brać.U mnie dziś 10 dc więc już lada chwila zaczynamy kolejne starania:-)
Ja z malopolski:-) a Ty?
Też się staram nie nastawiac,nawet taka jestem w tym cyklu spokojniejsza, nie wyczekuje w napięciu dni polodnych tylko na luzie aż się sama dziwie że tak się wyciszylam:-)U mnie 12 dc więc również zaczynamy, co oznacza że testować będziemy w podobnym czasie. Ja się nie nastawiam, ale kupiliśmy żel i mój m. Dużo suplementów zaczął brać.
Ja że Śląska.
Ja piję na żołądek wiec ma u mnie podwójne działanieDziewczyny kiedys czytalam artykul o siemieniu lnianym. Serio koszt maly, w smaku nie najgorzej, a moze pomoc. 10g dziennie, nie przekraczac 50g. Zalac woda byle nie goraca,poczekac az specznieje i wypić. Ziarna najlepiej rozdrobnić dmsa lepiej wchlanialne. Mozna dodawac tez do jogurtow itd. Reguluje gospodarkę hormonalna, poprawia jakosc sluzu w plodne. Ogólnie rzecz biorąc warto sprobowac
Ja też testuje 17Nie wiem która pierwsza ale chyba z 3/4 laskami testujemy koło 17
O moja droga. Nie wiem od kiedy sledzisz poszczególne tematy skoro stwierdzisz że młoda lubi się kłócić. Bo ja odkąd jestem na forum często spotykam się z nia na różnych tematach i nigdy czegoś takiego nie zauważyłam. Chyba że ktoś czyta wpisy nie takie jak by się chciało.Widzę, że lubisz się kłócić patrząc co pisałaś przez kilka miesięcy na rożnych wątkach. Oczywiście, że mam życie, nawet bardzo bogate, dlatego nie piszę stałe na forum, jak Ty
Pokaż mi, gdzie napisałam, że jesteś nieodpowiedzialne pijąc alkohol? Nigdy nikogo nie oceniam. Ja wyraziłam swój pogląd na pytanie, czy można pić alkohol starając się o dziecko i tyle. A to co jesz, ile wazysz, czy dbasz o dietę, czy pijesz alkohol czy nie, to przecież twoja decyzja, jesteś dorosła, wiesz, co robisz.
Hej kochana dziękuję za miłe słowa. Aż się cieplutko na sercu zrobiło. [emoji8] jestem osobą która nie lubi się kłócić. Ale widać gołym okiem że na nie których wątkach nie można napisać swojego zdania bo zaraz są jakieś zgrzyty. A przecież to nie o to tutaj chodzi.O moja droga. Nie wiem od kiedy sledzisz poszczególne tematy skoro stwierdzisz że młoda lubi się kłócić. Bo ja odkąd jestem na forum często spotykam się z nia na różnych tematach i nigdy czegoś takiego nie zauważyłam. Chyba że ktoś czyta wpisy nie takie jak by się chciało.
Ma dziewczyna duża wiedzę i ogrom informacji zdobyłam właśnie od niej.
Złego słowa powiedzieć nie dam !
Ale uznajemy temat za zakończony (przepraszam musiałam sprostować)
Każda ma swoje racje. Wymieniamy się nimi i staramy nie komentować w zły sposób. Szanujmy się wzajemnie ♡
Skupiamy się na wspieraniu i oczekiwaniu na nasze piękne dorodne brzuchole!
Miłego dnia. Całuje i ściskam ♡