reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
U mnie dziś 10 dc więc już lada chwila zaczynamy kolejne starania:-)

Ja z malopolski:-) a Ty?
U mnie 12 dc więc również zaczynamy, co oznacza że testować będziemy w podobnym czasie. Ja się nie nastawiam, ale kupiliśmy żel i mój m. Dużo suplementów zaczął brać.
Ja że Śląska.

U mnie 12 dc więc również zaczynamy, co oznacza że testować będziemy w podobnym czasie. Ja się nie nastawiam, ale kupiliśmy żel i mój m. Dużo suplementów zaczął brać.
Ja że Śląska.
Też się staram nie nastawiac,nawet taka jestem w tym cyklu spokojniejsza, nie wyczekuje w napięciu dni polodnych tylko na luzie aż się sama dziwie że tak się wyciszylam:-)

Dziewczyny kiedys czytalam artykul o siemieniu lnianym. Serio koszt maly, w smaku nie najgorzej, a moze pomoc. 10g dziennie, nie przekraczac 50g. Zalac woda byle nie goraca,poczekac az specznieje i wypić. Ziarna najlepiej rozdrobnić dmsa lepiej wchlanialne. Mozna dodawac tez do jogurtow itd. Reguluje gospodarkę hormonalna, poprawia jakosc sluzu w plodne. Ogólnie rzecz biorąc warto sprobowac;)
Ja piję na żołądek wiec ma u mnie podwójne działanie :)

Dziewczyny,a powiedzcie mi na jaki koszt badań hormonów teraz sie nastawic w Polsce? Ze skierowaniem i bez. Moj gin pewnie skierowanie mi da, ale wole wiedziec tak i tak. TSH, T3 T4 Progesteron i nie wiem coz tam jeszcze bedzie.

Ja dopiero 2 dzień @, także jeszcze trochę poczekam na testowanie ale całym sercem jestem z wami dziewczyny i mocno trzymam kciuki [emoji16]

Widzę, że lubisz się kłócić patrząc co pisałaś przez kilka miesięcy na rożnych wątkach. Oczywiście, że mam życie, nawet bardzo bogate, dlatego nie piszę stałe na forum, jak Ty :-D
Pokaż mi, gdzie napisałam, że jesteś nieodpowiedzialne pijąc alkohol? Nigdy nikogo nie oceniam. Ja wyraziłam swój pogląd na pytanie, czy można pić alkohol starając się o dziecko i tyle. A to co jesz, ile wazysz, czy dbasz o dietę, czy pijesz alkohol czy nie, to przecież twoja decyzja, jesteś dorosła, wiesz, co robisz.
O moja droga. Nie wiem od kiedy sledzisz poszczególne tematy skoro stwierdzisz że młoda lubi się kłócić. Bo ja odkąd jestem na forum często spotykam się z nia na różnych tematach i nigdy czegoś takiego nie zauważyłam. Chyba że ktoś czyta wpisy nie takie jak by się chciało.

Ma dziewczyna duża wiedzę i ogrom informacji zdobyłam właśnie od niej.
Złego słowa powiedzieć nie dam !

Ale uznajemy temat za zakończony (przepraszam musiałam sprostować)
Każda ma swoje racje. Wymieniamy się nimi i staramy nie komentować w zły sposób. Szanujmy się wzajemnie ♡

Skupiamy się na wspieraniu i oczekiwaniu na nasze piękne dorodne brzuchole!

Miłego dnia. Całuje i ściskam ♡

reklama
O moja droga. Nie wiem od kiedy sledzisz poszczególne tematy skoro stwierdzisz że młoda lubi się kłócić. Bo ja odkąd jestem na forum często spotykam się z nia na różnych tematach i nigdy czegoś takiego nie zauważyłam. Chyba że ktoś czyta wpisy nie takie jak by się chciało.

Ma dziewczyna duża wiedzę i ogrom informacji zdobyłam właśnie od niej.
Złego słowa powiedzieć nie dam !

Ale uznajemy temat za zakończony (przepraszam musiałam sprostować)
Każda ma swoje racje. Wymieniamy się nimi i staramy nie komentować w zły sposób. Szanujmy się wzajemnie ♡

Skupiamy się na wspieraniu i oczekiwaniu na nasze piękne dorodne brzuchole!

Miłego dnia. Całuje i ściskam ♡
Hej kochana dziękuję za miłe słowa. Aż się cieplutko na sercu zrobiło. [emoji8] jestem osobą która nie lubi się kłócić. Ale widać gołym okiem że na nie których wątkach nie można napisać swojego zdania bo zaraz są jakieś zgrzyty. A przecież to nie o to tutaj chodzi.

Ps. A tak dla świadomości innych którzy myślą że siedzę tu non stop to tak nie jest. Po prostu nie wylogowuje się z forum dlatego widać że non stop jestem aktywna. [emoji6]

Do góry