reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
A dziewczyny na innym forum mi nie wierzyly. Ja tez mialam miesiaczke normalna w czasie ciąży. Żadnych objawów kompletnie nic. Gdyby nie rutynowa kontrola to bym nie wiedziała wogule że jestem w ciąży.

Na którymś kanale jest program ciąża z zaskoczenia :p mój facet się że mnie śmieje że to nie możliwe jak oglądam :p

Dziwczyny.. podpowiedzcie mi jeszcze.. bo jestem za polową cyklu.. wiec czekam na @ lub pozytywny test.. zobaczymy co los da..
Jaka jest roznica w sluzie kiedy doszlo lub nie doszlo do zaplodnienia w okresie do terminu kolejnej @? Jak do tej pory badalam sie z zamyslem ze bedzie @.. a teraz pierwszy cykl staran i chcialabym wiedziec czy moga tu byc jakies zmiany czy nie ma tu wiekszego sensu dalszego przygladania sie? Na chwile obecną skuzu sporo.. bialy, dosc gesty, kremowy. To jest 17 dzien cyklu, 2 dni po owulacji (owulacja 15 dzien cyklu).. jakie są opcje czego spodziewac sie dalej?

Dziwczyny.. podpowiedzcie mi jeszcze.. bo jestem za polową cyklu.. wiec czekam na @ lub pozytywny test.. zobaczymy co los da..
Jaka jest roznica w sluzie kiedy doszlo lub nie doszlo do zaplodnienia w okresie do terminu kolejnej @? Jak do tej pory badalam sie z zamyslem ze bedzie @.. a teraz pierwszy cykl staran i chcialabym wiedziec czy moga tu byc jakies zmiany czy nie ma tu wiekszego sensu dalszego przygladania sie? Na chwile obecną skuzu sporo.. bialy, dosc gesty, kremowy. To jest 17 dzien cyklu, 2 dni po owulacji (owulacja 15 dzien cyklu).. jakie są opcje czego spodziewac sie dalej?
Ja nie miałam żadnych zmian. Nawet śluzu nie miałam. Każdy organizm i aczej reaguje poczekaj do terminu o zrób test.

reklama
Ja to robię kilka dni z rzędu i w momencie jak już pokazuje dwie ładne kreski to zaczynamy intensywnie się przytulać ale testy robię nadal i zazwyczaj już kolejny test ma słaba kreskę wiec oznacza jedno ze mam liczyć od dnia wcześniejszego . Przez wiele miesięcy miałam monitoring i zawsze pokrywało się z testami
Czyli podsumowując robię testy jak pokaże dwie kreski to do mniej więcej 36h nastąpi owu więc należy się przytulać,? Do tej pory myślałam że dwie kreski to właśnie owu... Cieszę się że tu jestem jednak sprawdzone źródła są lepsze niż artykuły na necie

Do góry