reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Mam koleżankę co w 4 miesiącu dopiero ja pokusił żeby iść do lekarza jak jej brzuch urósł i jak nogi jej zaczęły puchnac. Do 6 miesiąca normalnie okres miała

Moja ciotka poszła do lekarza bo bardzo zle się czuła ,myślała że ma grypę .Była w szoku jak lekarz piwiedział jej że to nie grypa a ciąża i jeszcze większego szoku doznała jak się okazało że to 5 miesiąc .Też miała normalne miesiączki.

A dziewczyny na innym forum mi nie wierzyly. Ja tez mialam miesiaczke normalna w czasie ciąży. Żadnych objawów kompletnie nic. Gdyby nie rutynowa kontrola to bym nie wiedziała wogule że jestem w ciąży.

Ja w grudniu też miałam normalną miesiączkę 4 dni po niej zrobiłam test bo cycki mnie nadsl bolały miałam straszne mdłości i byłam okropnie senna natychmiast dwie kreski się pokazały.

Hej hej padam na pysk [emoji23] jedno dziecko z grupy mi odchodzi do innego przedszkola siedziałam i robiłam dla niej upominek taki ode mnie.
Ogladam eurowizje porażka chyba to przełącze co jeden to gorszy

Hej hej padam na pysk [emoji23] jedno dziecko z grupy mi odchodzi do innego przedszkola siedziałam i robiłam dla niej upominek taki ode mnie.
Ogladam eurowizje porażka chyba to przełącze co jeden to gorszy
Co do Eurowizji mam podobne odczucia oglądam z m i tak z każdego się chichramy a ta operetka przed chwila aż razem z nią w domu śpiewałam :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry