reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Mam koleżankę co w 4 miesiącu dopiero ja pokusił żeby iść do lekarza jak jej brzuch urósł i jak nogi jej zaczęły puchnac. Do 6 miesiąca normalnie okres miała

Moja ciotka poszła do lekarza bo bardzo zle się czuła ,myślała że ma grypę .Była w szoku jak lekarz piwiedział jej że to nie grypa a ciąża i jeszcze większego szoku doznała jak się okazało że to 5 miesiąc .Też miała normalne miesiączki.

A dziewczyny na innym forum mi nie wierzyly. Ja tez mialam miesiaczke normalna w czasie ciąży. Żadnych objawów kompletnie nic. Gdyby nie rutynowa kontrola to bym nie wiedziała wogule że jestem w ciąży.

Ja w grudniu też miałam normalną miesiączkę 4 dni po niej zrobiłam test bo cycki mnie nadsl bolały miałam straszne mdłości i byłam okropnie senna natychmiast dwie kreski się pokazały.

Hej hej padam na pysk [emoji23] jedno dziecko z grupy mi odchodzi do innego przedszkola siedziałam i robiłam dla niej upominek taki ode mnie.
Ogladam eurowizje porażka chyba to przełącze co jeden to gorszy

Hej hej padam na pysk [emoji23] jedno dziecko z grupy mi odchodzi do innego przedszkola siedziałam i robiłam dla niej upominek taki ode mnie.
Ogladam eurowizje porażka chyba to przełącze co jeden to gorszy
Co do Eurowizji mam podobne odczucia oglądam z m i tak z każdego się chichramy a ta operetka przed chwila aż razem z nią w domu śpiewałam :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry