reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Mój lekarz mi tłumaczył tak ze zaczyna się tak jego słowa :
Cyk i mamy okres okres czyści macice i cyk rośnie nam jajeczko. I dalej cyk akurat jajeczko urośnie to je kurka znosi i cyk pęka a jajeczko. Dalej mamy 2 cyki jeden cyk to albo są robaczki i robią cyk z jajeczkiem razem i sobie razem rosną albo jest cyk ze zaczyna się przerastanie i szykuje się do kolejnej miesiączki. I tak będziemy sobie cykać.
Tak mi opowiedział mój lekarz on lubi ciągle cyk. Taki bardo wesoły

Cyk i mamy okres okres czyści macice i cyk rośnie nam jajeczko. I dalej cyk akurat jajeczko urośnie to je kurka znosi i cyk pęka a jajeczko. Dalej mamy 2 cyki jeden cyk to albo są robaczki i robią cyk z jajeczkiem razem i sobie razem rosną albo jest cyk ze zaczyna się przerastanie i szykuje się do kolejnej miesiączki. I tak będziemy sobie cykać.
Haha no tak. Poczekam do gin i zobaczymy co powie jak mnie zbada i wykona usg. Mam nadzieję że Endo zdąży wysłać wyniki do gin do 21 maja.

Taki wesoły jak mój gin :-D
Mój to jeszcze mnie z moją siostrą obgaduje :-D

Z tego co ja pamiętam będzie widział czy przerastasz. Co do owu to nie da się tego sprawdzić bo przed owu pęcherzyk rośnie i wtedy go widać. Tak jak u mnie było. Urósł na monitoringu 8-9-11-9 i zniknął. Owu nie zostawia w organizmie żadnych zmian po. Chyba ze ciążę. Chyba trochę nieskladnie napisałam
A to po ilu dniach od owu widać to całe przerastanie?

Jak to po owu nie widać nic ? Oczywiście ze widać . Płyn w zatoce duglasa jest po pęknięciu pęcherzyka jak jest owu. Będę w domu poszukam wypisów z monitoringu .

reklama
Jak to po owu nie widać nic ? Oczywiście ze widać . Płyn w zatoce duglasa jest po pęknięciu pęcherzyka jak jest owu. Będę w domu poszukam wypisów z monitoringu .
Tak ale jeśli ja pójdę w 24dc do gin to nawet może nie być śladu po płynie. Chyba że w tym cyklu znowu dostanę miesiączke na 38dc to wtedy jest możliwość zobaczenia czy pęcherzyki są czy rosnąl lub czy owu się odbyła. Ale jeśli mam dostać miesiączke w 30dc to już będzie dawno po owu i będzie tylko widział czy macica się szykuje do miesiączki.

Do góry