reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Czyli podsumowując robię testy jak pokaże dwie kreski to do mniej więcej 36h nastąpi owu więc należy się przytulać,? Do tej pory myślałam że dwie kreski to właśnie owu... Cieszę się że tu jestem jednak sprawdzone źródła są lepsze niż artykuły na necie
No tak to wyglada.. jednak rowniez skok LH nie daje gwarancji ze pecherzych pękł jak i czy bylo w Nim jajeczko.. tak niepewnosc jest okrutna [emoji849][emoji23]

reklama
Mniej więcej taki był cel mojej wiadomości żeby raczej na własną rękę nic nie brać bo mimo że słabe jest i ziołowe moze bkyć i np. Większy problem niż jest.
Ja mam hormony w porządku ale powiedział mi Endo że mogę brać castagnusa bo to ziołowe. Ale ja chce to brać na uregulowanie cyklu i zobaczyć czy mi pomoże bo PMS nie mam ani krwawien w środku cyklu ani przed @ też nie mam.

Na którymś kanale jest program ciąża z zaskoczenia [emoji14] mój facet się że mnie śmieje że to nie możliwe jak oglądam :p
To jest czasami śmieszne wręcz nie możliwe A jednak czasami się zdarza A zwłaszcza kobietom otylym bo długo brzucha nie widać ruchów się też wcześniej nie odczuwa no i jeszcze jak miesiączka jest objawów żadnych nie ma to nawet nie pójdzie się do lekarza bez powodu. I później kobiety dowiadują się o ciazy 2 miesiące przed rozwiązaniem lub na samej porodowce.

Dziewczyny mam wizytę u gin 21 maja napiszcie mi proszę czy lekarz będzie wstanie powiedzieć czy owu byla czy nie Wtedy to będzie mój 24dc ?czy to już za późno?

Z tego co ja pamiętam będzie widział czy przerastasz. Co do owu to nie da się tego sprawdzić bo przed owu pęcherzyk rośnie i wtedy go widać. Tak jak u mnie było. Urósł na monitoringu 8-9-11-9 i zniknął. Owu nie zostawia w organizmie żadnych zmian po. Chyba ze ciążę. Chyba trochę nieskladnie napisałam

Z tego co ja pamiętam będzie widział czy przerastasz. Co do owu to nie da się tego sprawdzić bo przed owu pęcherzyk rośnie i wtedy go widać. Tak jak u mnie było. Urósł na monitoringu 8-9-11-9 i zniknął. Owu nie zostawia w organizmie żadnych zmian po. Chyba ze ciążę. Chyba trochę nieskladnie napisałam
W sensie zobaczy czy np pęcherzyk nie pękł i przerasta się w mała torbiel która jest nie groźna i wchłonie się sam tak?nie wiem czy dobrze zrozumiałam.

reklama
W sensie zobaczy czy np pęcherzyk nie pękł i przerasta się w mała torbiel która jest nie groźna i wchłonie się sam tak?nie wiem czy dobrze zrozumiałam.
Nie nie ....
Będzie widział czy macica ci przerasta czy szykuje się do okresu. Mówię owulacji nie da się sprawdzić po owulacji.

Do góry