reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ja nie chodze na monitoring bo to moj pierwszy cykl staran.. a w poprzednie ciaze zachodzilam doskownie na pstrykniecie palcami.. choc fakt.. bylam duzo mlodsza ;)
Szkoda że nie byłaś na usg zobaczyć czy pęcherzyk pękł. Bo teraz to możemy gdybac i tylko czekać aż do dnia miesiączki czy przyjdzie czy nie.

reklama
Ale dziś nadrukowałyście [emoji16] dopiero nadrobiłam, bo cały dzień nie miałam czasu tu zajrzeć..

Ja korzystałam od dawna z tej aplikacji mój kalendarzyk i pokazuje mi owulację na 26.05. Z ciekawości pobrałam tą Flo, wprowadziłam daty ostatnich miesiączek z ostatnich 2 lat i tam pokazuje, że owu 24.05. Piszecie też, że testy owulacyjne nie zawsze pokazują. Więc chyba nic tylko iść na żywioł [emoji23]

Ale dziś nadrukowałyście [emoji16] dopiero nadrobiłam, bo cały dzień nie miałam czasu tu zajrzeć..

Ja korzystałam od dawna z tej aplikacji mój kalendarzyk i pokazuje mi owulację na 26.05. Z ciekawości pobrałam tą Flo, wprowadziłam daty ostatnich miesiączek z ostatnich 2 lat i tam pokazuje, że owu 24.05. Piszecie też, że testy owulacyjne nie zawsze pokazują. Więc chyba nic tylko iść na żywioł [emoji23]

mi rozbieżność wyszła w momencie oznaczenia pozytywnego testu owulacyjnego.. moj kalendarzyk oznaczyl test owu jako owulacje tego samego dnia.. a flo jako nastepnego.. czyli poprawnie

Napiszę od początku. W lutym poroniłam,w 9 tygodniu, przyczyny nie znam ☹ w marcu dostałam okres, trwał 10 dni. W kwietniu 10 okres, trwał 10 dni. Po nim pełną parą zaczęliśmy starania o dziecko. 24 owulacja, ból jajnika, czułam to. Znam już swoje ciało. Od 6 dni temperatura 37. Ostatnio bolało mnie podburze, jestem senna i ciągle zmęczona. Jestem wrażliwa na zapachy. Dzwoniłam do ginekologa,w związku z tym bólem brzucha i oznakami. Stwierdził, że zagnieżdża się zarodek i widzimy się 17 maja. Może wcześniej. Za 6 , dni Niby okres. Dziś zrobiłam test. Słaba druga kreska.....
Przepraszam,.że zawracam głowę, ale mam pytanie czy ból brzucha był jak na miesiączke czy zupełnie inny? :)

mi rozbieżność wyszła w momencie oznaczenia pozytywnego testu owulacyjnego.. moj kalendarzyk oznaczyl test owu jako owulacje tego samego dnia.. a flo jako nastepnego.. czyli poprawnie
O widzisz, tylko, że mi Flo pokazuje, że wcześniej [emoji849] coś czuję, że ten cykl będzie tylko na nauczenie się obserwacji [emoji53]

Cześć dziewczyny :) Dołączam się do staraczek :) Trzymam. Kciuki za nas wszystkie! Ja chyba już mam z głowy ten cykl wczoraj w dniu @ dostałam brązowe plamienia takie tylko na papierze i dziś rano test negatywny... Plamienia zostały więc chyba się rozkręca, a tak się staraliśmy :(

O widzisz, tylko, że mi Flo pokazuje, że wcześniej [emoji849] coś czuję, że ten cykl będzie tylko na nauczenie się obserwacji [emoji53]
Mi Flo samo z siebie pokazywalo owulacje chyba na piatek albo sobote.. ale testy wychodzily negatywne.. dopiero w niedziele wieczorem wyszedl pozytywny.. wiec owu przypadla na poniedzialek :)

Cześć dziewczyny :) Dołączam się do staraczek :) Trzymam. Kciuki za nas wszystkie! Ja chyba już mam z głowy ten cykl wczoraj w dniu @ dostałam brązowe plamienia takie tylko na papierze i dziś rano test negatywny... Plamienia zostały więc chyba się rozkręca, a tak się staraliśmy :(
Hej witamy i rozgosc się u nas samo dobre i pomocne duszyczki :)

reklama
Ja teraz patrzę na ciążę z zaskoczenia i rozumie że do 3 ba nawet do 5 miesiąca idzie nie widzieć że jest się w cąży ale aż do samego końca......o_O

Do góry