reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Aneczka.. owszem.. ale nie pokaze czy do pekniecia doszlo.. rownie dobrze moze hormon podskoczyc.. ale pecherzyk nie peka.. tak wiec pokazuje mozliwosc wystapienia owulacji.. ale nie potwierdza ze do niej dojdzie tak naprawde..
Dokładnie już jedną dziewczyna tutaj nie pamiętam która pokazała nam piękny test owu pozytywny A okazało się że owu nie było więc testy jak wyjdą pozytywnie to nic nie oznacza. Najlepiej mierzyć temp albo iść na monitoring. A testy robić tylko czy się pokryja z temp i usg ale to że raz się pokryja z testem nie oznacza że drugi cykl z testem będzie miarodajny. Testy owu można robić ale tak prawdę mówiąc ich wynik o niczym nie świadczy.

reklama
Dokładnie już jedną dziewczyna tutaj nie pamiętam która pokazała nam piękny test owu pozytywny A okazało się że owu nie było więc testy jak wyjdą pozytywnie to nic nie oznacza. Najlepiej mierzyć temp albo iść na monitoring. A testy robić tylko czy się pokryja z temp i usg ale to że raz się pokryja z testem nie oznacza że drugi cykl z testem będzie miarodajny. Testy owu można robić ale tak prawdę mówiąc ich wynik o niczym nie świadczy.
No u mnie sie pokrywalo bo w piatek na usg mialam pecherzyk gotowy do pekniecia.. potem skok LH w niedziele wieczorem.. ale czy pecherzyk pękł ostatecznie.. tego juz nie wiem..

Ja mam apke z tym profilem kobietki ale z tymi owu to różnie zwłaszcz że w lewym jajniku mam przerosty (gin stwierdził że jak mnie nie boli to zostawiamy )a prawy normalny tylko sie przykleił do macicy.I nie rozumie tego niby mam kłopot z progesteronem to czemu tylko w tym jednym jajniku mi te pęcherzyki przerastają a prawy ok. ??!!!
Teraz mam 8 dzień cyklu ale prawy jajnik już mnie pobolewa i brzuch jak na okres więc idziemy na żywioł.

Wiesz co ja miałam w zeszłym miesiącu dwie aplikacje. Mój kalendarzyk i jakaś druga wprowadzone te same dane A i kalendarzyk ani druga aplikacja nie była wiarygodna. Spróbuj kilka miesięcy mieć te dwie aplikacje i zobaczysz może któraś będzie bardziej wiarygodna.
Ja mam Flo id roku i jestem zadowolona

Ja jeszcze nie staram się na dobre więc aplikacja flo jeśli chodzi o owu to nie wiem ale mam niekiedy w cały świat okres i tu na podstawie moich objawów to stara się wyrównać dlatego w porównaniu z innymi aplikacjami to ta narazie najlepsza [emoji6]

reklama
Kurde to ja zupełnie inaczej to odczytywalam, to od takiego pozytywnego testu tak naprawdę powinno się codziennie przytulać z mężem

Ja to robię kilka dni z rzędu i w momencie jak już pokazuje dwie ładne kreski to zaczynamy intensywnie się przytulać ale testy robię nadal i zazwyczaj już kolejny test ma słaba kreskę wiec oznacza jedno ze mam liczyć od dnia wcześniejszego . Przez wiele miesięcy miałam monitoring i zawsze pokrywało się z testami

Do góry