Agu1531
Fanka BB :)
Ja tez styczniowa tylko 27:-)
Ja też tylko z 12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez styczniowa tylko 27:-)
Po 50zl robiłam anty tg i anty tpoAaaa! Dziewczyny! Jak super, że tylu się udało! to musi być nasz rok!
Ja już po wizycie u endokrynologa. Mam zrobić test heszcze na anty tpo i anty tg. Podobno to nie tania impreza? Poza tym dostałam już euthyrox n25. Przez tydzień mam brać pół tabletki a potem całą.
Ogólnie endo podejrzewa Hashimoto
Ja tez z 12Ja też tylko z 12
Cześć dziewczyny! Jestem tu 1 raz i nie do końca wiem jak mam dodać post. Jeśli coś robię źle poprawcie mnie proszę!Super, że dołączyłaś! Fajnie, że zaczęliście starania od takiej strony. Ja niestety zanim trafiłam na godnego lekarza to przeszłam swoje. Dopiero od ponad roku mam normalne cykle, wcześniej były 40,50,60 a nawet ponad 90 dniowe. Mnóstwo diagnoz, nawet taka, że to taka moja natura. Koniec końców mam słabą tarczycę, którą leczę i leczyć będę do końca życia chyba. Jeszcze miałam incydent z za wysoką prolaktyną, guzem przysadki dokładnie, ale już się unormowało wszystko, guz zniknął.
A wiesz kiedy mialas owulacje ?Cześć dziewczyny! Jestem tu 1 raz i nie do końca wiem jak mam dodać post. Jeśli coś robię źle poprawcie mnie proszę!
Wraz z narzeczonym staramy się o dziecko. Niestety 2 raz ponieważ w sierpniu poronilam w 10tc. Chciałam Waszej porady ponieważ nie wiem gdzie jej szukam A widzę że nawzajem starcie się wspierać i macie dużą wiedzę. 7 grudnia ostatni raz miałam mięsiączkę A mój cykl trwa 30 dni. Od 3 dni dziwnie się czuję... A mianowicie kręci mi się w głowie i choć ciągle czuje uczcie sytosci, wszędzie doszukuję się co by tu podejść. Mało tego mój brzuch stał się troszkę twardy. Czuję napięcie w podbrzuszu. Dodam, że tym razem nie bolą mnie piersi jak za pierwszym razem. 1 raz w życiu dziś miałam również delikatną zgage.Dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny. Wiem że za wcześnie ale nie mogłam się powstrzymać. Co myslicie o tych dolegliwosciach ? Czy moze doszukuje sie tutaj wlasnie objawów ciążowych? Proszę o Wasze zdanie
Ja Ci powiem tak. Jak się człowiek stara to ma sie praktycznie wszystkie objawy i gdzieś podświadomie sie doszukuje tych objawów. Ja już póki nie zobaczę dwóch kresek to nie biore nic na poważnie.Cześć dziewczyny! Jestem tu 1 raz i nie do końca wiem jak mam dodać post. Jeśli coś robię źle poprawcie mnie proszę!
Wraz z narzeczonym staramy się o dziecko. Niestety 2 raz ponieważ w sierpniu poronilam w 10tc. Chciałam Waszej porady ponieważ nie wiem gdzie jej szukam A widzę że nawzajem starcie się wspierać i macie dużą wiedzę. 7 grudnia ostatni raz miałam mięsiączkę A mój cykl trwa 30 dni. Od 3 dni dziwnie się czuję... A mianowicie kręci mi się w głowie i choć ciągle czuje uczcie sytosci, wszędzie doszukuję się co by tu podejść. Mało tego mój brzuch stał się troszkę twardy. Czuję napięcie w podbrzuszu. Dodam, że tym razem nie bolą mnie piersi jak za pierwszym razem. 1 raz w życiu dziś miałam również delikatną zgage.Dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny. Wiem że za wcześnie ale nie mogłam się powstrzymać. Co myslicie o tych dolegliwosciach ? Czy moze doszukuje sie tutaj wlasnie objawów ciążowych? Proszę o Wasze zdanie
Cześć dziewczyny! Jestem tu 1 raz i nie do końca wiem jak mam dodać post. Jeśli coś robię źle poprawcie mnie proszę!
Oh jak mi tu dobrze u Was. Nie ma to jak dobre wsparcie ! Owu miałam 23 grudnia A @ powinnam dostać 7 styczniaA wiesz kiedy mialas owulacje ?
Ja powiem ci ze w kazdym cyklu szukalam objawow ciąży, a teraz same mnie znalazly. Kilka razy zakrecilo mi sie w głowie, mialam ala grype jeden dzień, wczoraj na kawe nie mogłam patrzec i ciastka zjeść ktore uwielbiam. Cycki mnie kluja gdzie w pierwszej ciąży przez 9mcy mnie ani razu nie zabolaly. Wiec dzis zrobilam test 10dpo i mam swoje kreski
Kazda ciaza jest inna i w kazdej objawy moga byc inne, czesto objawy ciazy sa takie same jak na @. Życzę ci zeby u ciebie byly to ciążowe.
No to ściskam mocno kciuki żeby @ nie przyszła! Masz rację po prostu muszę jeszcze poczekać Tylko chciała bym jak najszybciej reagować z obawy przed kolejnym poronieniem...Cześć miło ze zawitałas do nas [emoji28][emoji5]
Tak po części ja ost okres tez miałam 5 grudnia [emoji1303] a dziś test pokazał mi biel ... ale jak okresu nie ma jest nadzieja
Tutaj większość kobiet szuka w swoim ciele jakiś sygnałów [emoji4]