reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja sie duzo nie udzielam ale czesto czytam..codziennie wieczorem musze tu zajrzeć i poczytać co u każdej. I masz racje..samemu w tych staraniach można kota dostać :p
Ja mam identycznie. Moj R mówi że im więcej czytam tym bardziej sie nakręcam... Coś w tym jest. W ciążę z corka zaszłam za trzecim cyklem tylko na podstawie kalendarzyka i obserwacji śluzu. A teraz testy owu i suple.... Sama nie wiem. Gdzieś czytałam ze im starsza kobieta tym mniejsza płodność. Ja z córką zaszłam jak miałam 29 lat a teraz mam32.... Eh zobaczymy. Wole się nakrecac z wami niż sama[emoji7]

Aaaa! Dziewczyny! Jak super, że tylu się udało! :D to musi być nasz rok!
Ja już po wizycie u endokrynologa. Mam zrobić test heszcze na anty tpo i anty tg. Podobno to nie tania impreza? Poza tym dostałam już euthyrox n25. Przez tydzień mam brać pół tabletki a potem całą.
Ogólnie endo podejrzewa Hashimoto

Hej dziewczyny ;) Ja mam na imię Magda za niedługo skończe 22 lata.Od czerwca ubiegłego roku staram się z partnerem o dziecko ;) na koncie niestety ciąża biochemiczna po której miałam przerwę ze względu na badania ;) teraz pod kontrolą ginekologa i endokrynologa zaczynamy starania ;) Powodzenia dla staraczek 2019 ;))
Cześć, miło nam, trzymam kciuki za szybkie || [emoji110]
Mam wyniki Zobacz załącznik 929777Zobacz załącznik 929778
Test czułości 25 robiony po południu

Tak się cieszę że progesteron ładnie podskoczył [emoji2]
Gratuluję [emoji3590][emoji3590]
A ja czekam.. i tak mysle. Jajeczko niby wytrzymuje 24h. Jak wczoraj było po południu owu. To czy dziś jest sens "poprawić" dla pewności ;)
Ja bym poprawiała [emoji16][emoji16]

reklama
Aaaa! Dziewczyny! Jak super, że tylu się udało! :D to musi być nasz rok!
Ja już po wizycie u endokrynologa. Mam zrobić test heszcze na anty tpo i anty tg. Podobno to nie tania impreza? Poza tym dostałam już euthyrox n25. Przez tydzień mam brać pół tabletki a potem całą.
Ogólnie endo podejrzewa Hashimoto
Ja zapłaciłam za tsh, anty tg, anty tpo wszystko razem 99zl.

Do góry