Oj pewnie że poprawić jak coś robić to porządnie [emoji23]
Tak jest [emoji41][emoji16][emoji12][emoji14][emoji173]Ja bym poprawiła [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj pewnie że poprawić jak coś robić to porządnie [emoji23]
Tak jest [emoji41][emoji16][emoji12][emoji14][emoji173]Ja bym poprawiła [emoji12]
@MigdaloveNo to działamy hehehe
Nasza kochana adminko zrob prosze aktualizacje na pierwszej- kreseczkowych, testowych itp jako mozesz bo sporo nas jest i juz sie idzie pobugic ktora ktore co [emoji8][emoji8][emoji8]
Super gratki!Mam wyniki Zobacz załącznik 929777Zobacz załącznik 929778
Test czułości 25 robiony po południu
Tak się cieszę że progesteron ładnie podskoczył [emoji2]
Gratulacje ja dziś 47 dc.Ja dzis mam 49dc i wyszły mi dwie kreski
Trzymam kciuki!
Chyba jestem [emoji18]. U ciebie kochana jeszcze noc straconego. Ja robiłam test kilka dni temu w 27 i 28dc z pierwszego moczu i biel wizira była a wczoraj w 31dc wyszedł wieczorem bladzioch
Owulacje juz mialas? Sprawdzasz to jakos. Ja tylko dzieki mierzeniu temp jakos ogarnelam zeby nie przegapic owu w tym cyklu.Gratulacje ja dziś 47 dc.
Ja 11Kto testuje w okolicach 15 stycznia?
Cześć. Zapraszamy. Moge tylko napisać że jest tu bardzo miło i z nami raźniejHej dziewczyny Ja mam na imię Magda za niedługo skończe 22 lata.Od czerwca ubiegłego roku staram się z partnerem o dziecko na koncie niestety ciąża biochemiczna po której miałam przerwę ze względu na badania teraz pod kontrolą ginekologa i endokrynologa zaczynamy starania Powodzenia dla staraczek 2019 )
Ja sie duzo nie udzielam ale czesto czytam..codziennie wieczorem musze tu zajrzeć i poczytać co u każdej. I masz racje..samemu w tych staraniach można kota dostaćFajnie jest mieć tutaj was [emoji28][emoji847]
Serio człowiek tak sam w banie nie dostaje [emoji23][emoji23]