reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
No to działamy hehehe
Nasza kochana adminko zrob prosze aktualizacje na pierwszej- kreseczkowych, testowych itp jako mozesz bo sporo nas jest i juz sie idzie pobugic ktora ktore co [emoji8][emoji8][emoji8]
@Migdalove :)
U mnie @ przesuwa sie przez wywołane owu na 14.01 ( ładnie mi kurna przyspieszyl te cykle) a już myslalam ze.do 20 bede czekac [emoji14]

Ja to zawsze już kupuję tylko testy o czułości 10, więc jak nie wyszedł pozytywny to juz nie mam złudzeń w tym cyklu

Hej dziewczyny ;) Ja mam na imię Magda za niedługo skończe 22 lata.Od czerwca ubiegłego roku staram się z partnerem o dziecko ;) na koncie niestety ciąża biochemiczna po której miałam przerwę ze względu na badania ;) teraz pod kontrolą ginekologa i endokrynologa zaczynamy starania ;) Powodzenia dla staraczek 2019 ;))
Cześć. Zapraszamy. Moge tylko napisać że jest tu bardzo miło i z nami raźniej ;););)

reklama
Do góry