reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
haha no to ja akurat śpię 6, ale dla mnie bez ttabletek to sukces. Niestety o 5 budzi mnie chrapiący mąż i nie idzie już zasnąć...
Macie jakieś rady na chrapiącego chłopa? 😅
Boooze moj tez potrafi chrapać. Jak jest zmęczony to już w ogole. Nie znam innego sposobu jak przenieść się w nocy do innego pokoju😅

haha no to ja akurat śpię 6, ale dla mnie bez ttabletek to sukces. Niestety o 5 budzi mnie chrapiący mąż i nie idzie już zasnąć...
Mój też chrapie 🫣 Do tego ja mam strasznie płytki sen i budzi mnie nawet mój kot chodzący po domu i ja od lat już śpię w zatyczkach 😅 Teraz mam gorzej bo niestety robią mi się pryszcze w dziwnych miejscach, na dekolcie, szyi, no zrobił mi się też w uchu 🫣 Więc nie mogę wsadzić zatyczki bo boli 😳 Będzie ciężka noc dzisiaj xd

Na chrapiącego męża najlepszy jest… inny mąż 😂 a tak na serio.. to znam Twój ból. Mój chrapie, więc go budzę żeby nie chrapał bo nie mogę spać, wtedy on mi mówi że go budzę i ma problem z zaśnięciem… i tym oto sposobem nie wysypiamy się oboje 😂
To jest duży problem, ale próbuje usnąć pierwsza i jakoś czasem wychodzi.

Boooze moj tez potrafi chrapać. Jak jest zmęczony to już w ogole. Nie znam innego sposobu jak przenieść się w nocy do innego pokoju😅
no ja wychodzę, a on potem przychodzi i prosi, żebym wróciła i że już nie będzie, bo mu mnie szkoda 😅
Na chrapiącego męża najlepszy jest… inny mąż 😂 a tak na serio.. to znam Twój ból. Mój chrapie, więc go budzę żeby nie chrapał bo nie mogę spać, wtedy on mi mówi że go budzę i ma problem z zaśnięciem… i tym oto sposobem nie wysypiamy się oboje 😂
To jest duży problem, ale próbuje usnąć pierwsza i jakoś czasem wychodzi.
własnie ja z reguły usypiam pierwsza, ale potem budzę się własnie 4 - 5 i wtedy mi już cieżko zasnąć. I tym sposobem od kilku dni śpię po 5 godzin na dobę
Ja spie codziennie w stoperach 😅 takich woskowych
ja też, ale niestety ja ich nie mogę tak noc w noc bo mam tendencję do zatykania uszu :( a jak się obudzę to i przez nie słyszę chrapanie 😅

reklama
Do góry