reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
haha no to ja akurat śpię 6, ale dla mnie bez ttabletek to sukces. Niestety o 5 budzi mnie chrapiący mąż i nie idzie już zasnąć...
Macie jakieś rady na chrapiącego chłopa? 😅
Boooze moj tez potrafi chrapać. Jak jest zmęczony to już w ogole. Nie znam innego sposobu jak przenieść się w nocy do innego pokoju😅

haha no to ja akurat śpię 6, ale dla mnie bez ttabletek to sukces. Niestety o 5 budzi mnie chrapiący mąż i nie idzie już zasnąć...
Mój też chrapie 🫣 Do tego ja mam strasznie płytki sen i budzi mnie nawet mój kot chodzący po domu i ja od lat już śpię w zatyczkach 😅 Teraz mam gorzej bo niestety robią mi się pryszcze w dziwnych miejscach, na dekolcie, szyi, no zrobił mi się też w uchu 🫣 Więc nie mogę wsadzić zatyczki bo boli 😳 Będzie ciężka noc dzisiaj xd

Na chrapiącego męża najlepszy jest… inny mąż 😂 a tak na serio.. to znam Twój ból. Mój chrapie, więc go budzę żeby nie chrapał bo nie mogę spać, wtedy on mi mówi że go budzę i ma problem z zaśnięciem… i tym oto sposobem nie wysypiamy się oboje 😂
To jest duży problem, ale próbuje usnąć pierwsza i jakoś czasem wychodzi.

reklama
Boooze moj tez potrafi chrapać. Jak jest zmęczony to już w ogole. Nie znam innego sposobu jak przenieść się w nocy do innego pokoju😅
no ja wychodzę, a on potem przychodzi i prosi, żebym wróciła i że już nie będzie, bo mu mnie szkoda 😅
Na chrapiącego męża najlepszy jest… inny mąż 😂 a tak na serio.. to znam Twój ból. Mój chrapie, więc go budzę żeby nie chrapał bo nie mogę spać, wtedy on mi mówi że go budzę i ma problem z zaśnięciem… i tym oto sposobem nie wysypiamy się oboje 😂
To jest duży problem, ale próbuje usnąć pierwsza i jakoś czasem wychodzi.
własnie ja z reguły usypiam pierwsza, ale potem budzę się własnie 4 - 5 i wtedy mi już cieżko zasnąć. I tym sposobem od kilku dni śpię po 5 godzin na dobę
Ja spie codziennie w stoperach 😅 takich woskowych
ja też, ale niestety ja ich nie mogę tak noc w noc bo mam tendencję do zatykania uszu :( a jak się obudzę to i przez nie słyszę chrapanie 😅

Do góry