reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
dobra, a jak Ty sie czujesz przed jutrem? :D
Aaa sama nie wiem 😛 właśnie dzwoniła Pani, żeby zmienić godzinę z 11:20 na 9:40.
Cieszę się, że próbujemy znowu. Dziś jeszcze mam parę spraw do ogarnięcia, ale robię wszystko, żeby od jutra móc odpoczywać 😊 zostaną tylko ciasta i sałatka na kolejne dni.

Staram się tylko nie wybiegać myślami, bo wtedy to już mam gwarantowane noce nieprzespane 😅 rozważałam nie wchodzić na forum do końca świąt, żeby nie myśleć, ale... Za bardzo czekam na Twoje kreski 😍

Aaa sama nie wiem 😛 właśnie dzwoniła Pani, żeby zmienić godzinę z 11:20 na 9:40.
Cieszę się, że próbujemy znowu. Dziś jeszcze mam parę spraw do ogarnięcia, ale robię wszystko, żeby od jutra móc odpoczywać 😊 zostaną tylko ciasta i sałatka na kolejne dni.

Staram się tylko nie wybiegać myślami, bo wtedy to już mam gwarantowane noce nieprzespane 😅 rozważałam nie wchodzić na forum do końca świąt, żeby nie myśleć, ale... Za bardzo czekam na Twoje kreski 😍
jaka kochana!
To ja w sumie mimo, że odstawiłam tabletki na spanie po transferze to śpię przyzwoicie :D dużo myślę o transferze, ale też nie obsesyjnie.

mocne kciuki!!! Super, ze tym razem się udało ❤️
Dziękujemy!💚 Wiesz co, trochę źli jesteśmy, że nie podpowiedzieli nam o tabletkach. Myśleliśmy, że nie można w sumie... Tak, to by się udało za pierwszym razem... No, ale cóż. Mam nadzieję, że mamy waleczną czwórkę! Z tabletką poszło w minutę... 😂🫣

reklama
Do góry