reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

@flor87 mam nadzieję że za 3 dni kreska wyskoczy. Trzymam kciuki
A ja wpadłam życzyć wam szczęśliwego Nowego Roku :-)
My Sylwestra spędzimy u teściów bo brat mojego męża to Sylwester i w tym roku stwierdził że robi imieniny skoro nikt nigdzie nie idzie, a przyjechał też drugi bart z żoną i z dziećmi z UK także trochę nas będzie.
Wczoraj rozmawiałam z mężem i w tym cyklu robimy przerwę z serduszkowaniem na 4 dni potem serduszka dwa dni przed owu wpadną o ile owu się nie opóźni. Mój mąż nie zadowolony bo on by chciał codziennie :-) zobaczymy co z tego wyjdzie jak znowu nic to powiedziałam mojemu że odpuszczam a on że on nie odpuszcza i on będzie pilnował owu

reklama
My Sylwestra spędzimy u teściów bo brat mojego męża to Sylwester i w tym roku stwierdził że robi imieniny skoro nikt nigdzie nie idzie, a przyjechał też drugi bart z żoną i z dziećmi z UK także trochę nas będzie.
Wczoraj rozmawiałam z mężem i w tym cyklu robimy przerwę z serduszkowaniem na 4 dni potem serduszka dwa dni przed owu wpadną o ile owu się nie opóźni. Mój mąż nie zadowolony bo on by chciał codziennie :-) zobaczymy co z tego wyjdzie jak znowu nic to powiedziałam mojemu że odpuszczam a on że on nie odpuszcza i on będzie pilnował owu
Jak ja mojemu dzisiaj rano powiedziałam że czuję że w tym cyklu nic to on tak samo "no chyba nie odpuszczamy" a ja że już nie wiem. A on do mnie ale ja wiem. W styczniu w górach się uda :) (akurat owu wypada nam na wyjazd na ferie). No nic męża trzeba słuchać ,[emoji16]

Hehe fajnie :-) to ty olej on niech pilnuje hehehe moze oczyścisz glowe :-D

Ja dzisiaj tez jakas zdolowana jestem, moze przez ten bol głowy. Wczoraj euforia a dzis pesymizm pełna gęba :p
Corka chyba to zauwazyla bo ubrala przeciwsłoneczne okulary usiadla na swoim autku do odpychania i powiedziała "jestem mamom, jestem kierowcom, jestem taka sama" :D ma dwa latka z hakiem :p i az mi sie pysk uśmiechnął.

@flor87 wiem ja tez nie lubie [emoji14] ale w sumie nie wiem co chcialabym usłyszeć innego :)
Wierze ze mozesz miec dosc. Wiec moze przerwa w staraniach dobrze wam zrobi?
Hehe wiem ze nie idzie innego nic powiedziec :p ale jak sluchasz to w miesiac w miesiac to juz sie znielubi [emoji1787][emoji39]Tak wlasnie nad tym mysle czy jechac na ten 2 monitoring czy olac na miesiac dwa. Zobaczę jak przyjdzie @ czy mi sie chce. Moze ten miesiac a potem odpuszczę.

Ja dzisiaj tez jakas zdolowana jestem, moze przez ten bol głowy. Wczoraj euforia a dzis pesymizm pełna gęba [emoji14]
Corka chyba to zauwazyla bo ubrala przeciwsłoneczne okulary usiadla na swoim autku do odpychania i powiedziała "jestem mamom, jestem kierowcom, jestem taka sama" :D ma dwa latka z hakiem [emoji14] i az mi sie pysk uśmiechnął.
Hahaha dobra:-DDD

Ja w grudniu w 9 DC miałam 10 mm a w 13 dc już 17.7 mm. Po Clo :)
Ja wlasnie po wizycie. W 4dc mialo10mm dzis 9dc 25mm !!!! Mowił ze szansa na blizniaki. Dal zaskrzyk. Pupa boli hehehe a dzis trzeba juz po polnocy dzialac [emoji16][emoji847][emoji41][emoji173]

reklama
Do góry