reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

@Jivka az mnie to zastanowiło i zmartwilo...z tym rumieniem. Nawet bym nie pomyślała ze i u doroslych mozr to wystąpić, myslalam ze to wirus dziecięcy. Puki co rumieńców nabrałam ale zadnych innych objawów. Dzięki za inf.
Gdyby nie to cholerstwo dzisiaj byłabym w 7 miesiącu [emoji3525] Ja miałam dużo objawów ale dopiero jak córka zachorowała to wszystko się złożyło w całość...
Zawsze możesz zrobić badanie na przeciwciała i mieć pewność, ale ono dosyć drogie jest. 150zł w diagnostyce kosztuje, ja w luxmed ze skierowanie od gina place 77zł. Czekam właśnie na wyniki bo dopiero jak igm będzie negatywny to mogę zachodzić w ciążę.

reklama
U mnie już śluz beżowy, chyba nie zdążę zrobić testu [emoji12] może to i lepiej, bo jak znów mam oglądać biel... [emoji849]

Witaj! Czy dobrze rozumiem że dostałaś zastrzyk na pęknicie pęcherzyka? Ja za kilka dni idę na monitoring i umówiłam się z lekarzem że dostanę zastrzyk bo na ostatnim monitoringu mój pęcherzyk się zapadł. Powiedz mi proszę jaki miałaś zastrzyk? Pregnyl? I czy musiałaś wcześniej wykupować zastrzyk czy lekarz już miał ? No i jeszcze jedno pytanie… :)) czy po podaniu zastrzyku jesteś umówiona z lekarzem na wizytę z potwierdzeniem czy pęcherzyk pękł?
Nie, ja nie mam monitoringu, tylko temp i testy owu. Zawsze bolał mnie jajnik więc nic nie potrzebowałam ale teraz dopiero 3 cykl po poronieniu i nie wiem czy wszystko dobrze działa [emoji4]
@SalsaPL na pewno ma monitoring [emoji4]

Ja wlasnie po wizycie. W 4dc mialo10mm dzis 9dc 25mm !!!! Mowił ze szansa na blizniaki. Dal zaskrzyk. Pupa boli hehehe a dzis trzeba juz po polnocy dzialac [emoji16][emoji847][emoji41][emoji173]
Mialam bardzo podobną sytuację. drugi cykl z CLO i zastrzyk ovitrelle - obecnie 33tc :)))
Nowy Rok jaki, cały rok taki [emoji110] będzie płodny :) tego Wam życzę dziewczyny!!,żeby rok był płodny w zdrowie, szczęście i same radości [emoji173]

reklama
Mialam bardzo podobną sytuację. drugi cykl z CLO i zastrzyk ovitrelle - obecnie 33tc :)))
Nowy Rok jaki, cały rok taki [emoji110] będzie płodny :) tego Wam życzę dziewczyny!!,żeby rok był płodny w zdrowie, szczęście i same radości [emoji173]
Chyba mój gin celowo tak zaplanowal hehehe [emoji2957][emoji23][emoji16]

Do góry