reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

@Jivka az mnie to zastanowiło i zmartwilo...z tym rumieniem. Nawet bym nie pomyślała ze i u doroslych mozr to wystąpić, myslalam ze to wirus dziecięcy. Puki co rumieńców nabrałam ale zadnych innych objawów. Dzięki za inf.
Gdyby nie to cholerstwo dzisiaj byłabym w 7 miesiącu [emoji3525] Ja miałam dużo objawów ale dopiero jak córka zachorowała to wszystko się złożyło w całość...
Zawsze możesz zrobić badanie na przeciwciała i mieć pewność, ale ono dosyć drogie jest. 150zł w diagnostyce kosztuje, ja w luxmed ze skierowanie od gina place 77zł. Czekam właśnie na wyniki bo dopiero jak igm będzie negatywny to mogę zachodzić w ciążę.

reklama
U mnie już śluz beżowy, chyba nie zdążę zrobić testu [emoji12] może to i lepiej, bo jak znów mam oglądać biel... [emoji849]

Witaj! Czy dobrze rozumiem że dostałaś zastrzyk na pęknicie pęcherzyka? Ja za kilka dni idę na monitoring i umówiłam się z lekarzem że dostanę zastrzyk bo na ostatnim monitoringu mój pęcherzyk się zapadł. Powiedz mi proszę jaki miałaś zastrzyk? Pregnyl? I czy musiałaś wcześniej wykupować zastrzyk czy lekarz już miał ? No i jeszcze jedno pytanie… :)) czy po podaniu zastrzyku jesteś umówiona z lekarzem na wizytę z potwierdzeniem czy pęcherzyk pękł?
Nie, ja nie mam monitoringu, tylko temp i testy owu. Zawsze bolał mnie jajnik więc nic nie potrzebowałam ale teraz dopiero 3 cykl po poronieniu i nie wiem czy wszystko dobrze działa [emoji4]
@SalsaPL na pewno ma monitoring [emoji4]

Ja wlasnie po wizycie. W 4dc mialo10mm dzis 9dc 25mm !!!! Mowił ze szansa na blizniaki. Dal zaskrzyk. Pupa boli hehehe a dzis trzeba juz po polnocy dzialac [emoji16][emoji847][emoji41][emoji173]
Mialam bardzo podobną sytuację. drugi cykl z CLO i zastrzyk ovitrelle - obecnie 33tc :)))
Nowy Rok jaki, cały rok taki [emoji110] będzie płodny :) tego Wam życzę dziewczyny!!,żeby rok był płodny w zdrowie, szczęście i same radości [emoji173]

reklama
Mialam bardzo podobną sytuację. drugi cykl z CLO i zastrzyk ovitrelle - obecnie 33tc :)))
Nowy Rok jaki, cały rok taki [emoji110] będzie płodny :) tego Wam życzę dziewczyny!!,żeby rok był płodny w zdrowie, szczęście i same radości [emoji173]
Chyba mój gin celowo tak zaplanowal hehehe [emoji2957][emoji23][emoji16]

Do góry